E
Epsilon
Гостин
Ми крварат очите.
Ој легни си, ќе имаш многу непроспиени ноќи сезонава секакоМи крварат очите.
Don't get me wrong ама со потписот го заебавав драгонот, јасно ми е мене дека вакви бројки нишо не значат.Кога има потреба да се нагласи учинокот на одреден играч за да се покаже колку бил добар, тогаш тој играч воопшто не бил добар. Се сеќавам модераторкава кога во потпис имаше напишано со големи букви лани некаде дека Мата учествувал во пола од последните 20 гола пример на Јунајтед, а во тој период реално Мата беше доста лош и неквалитетен во играта. Еве сега одлично ја заврши сезоната и никој нема потреба да нагласува Мата колку асистенции или створени шанси имал по одиграни минути.
Ауф, Донев до сега неколку пати нагласуваше за неколку нивни играчи во текот на сезоната.Кога има потреба да се нагласи учинокот на одреден играч за да се покаже колку бил добар, тогаш тој играч воопшто не бил добар. Се сеќавам модераторкава кога во потпис имаше напишано со големи букви лани некаде дека Мата учествувал во пола од последните 20 гола пример на Јунајтед, а во тој период реално Мата беше доста лош и неквалитетен во играта. Еве сега одлично ја заврши сезоната и никој нема потреба да нагласува Мата колку асистенции или створени шанси имал по одиграни минути.
Зa Хaзaрд, Фaбрегaс и Кoстa?Ауф, Донев до сега неколку пати нагласуваше за неколку нивни играчи во текот на сезоната.
хаха тоа се тие бисери што се памтат.Не не, ништо не го надминува муабетот Клеверли > Вилшер > Хендерсон
Заборавив да допишам. Од осум теми, четири се отворени од фан на Челзи, две од Ливерпул и по една од Јунајтед и Арсенал. Се гледа кој тим доминираМалце се прошетав низ историјата на ПЛ темите на Кајгана.
Оваа е осмата тема за Премиер Лига на форумов.
Првата ја отворил @Fantom уште во 2007 и била општа, не се отварала посебна за секоја сезона. Не се сеќавам на оваа тема, а гледам сум гласал на анкетата, но немам ниту еден пост. Секако дека во тоа време немаше толку активни членови, па во темата за две години се испишани само 204 страни. Приметив низ страните доста од членовите што се сеуште активни тука. Во 2009 расте интересот и има се повеќе активни членови па се отвара втората тема, посебна за новата сезона, повторно од @Fantom. Испишани 173 страни, што е големо подобрување од претходно. Третата тема за 2010/2011 со Челзи како актуелен шампион (повторно отворена од @Fantom) прави бум, и мислам дека најголемиот дел од членовите кои и сега сме активни, почнавме тогаш да пишуваме. Испишани беа 484 страни за една сезона. Четвртата тема е отворена од @Факе и во неа продолжува да се зголемува популарноста на ПЛ на форумов, па така изпишани се 943 страни што е речиси дупло од претходно. Петтата тема ја отвара @the_kop и повторно активноста руши рекорди со 1690 испишани страни, што е огромно подобрување од претходната. Шестата тема е отворена од @Ilumious и стига до 1552 страни. Малце ме изненади бројката, мал пад за разлика од претходната сезона, а имаше доста реметење на сметка на Јунајтед и сите нивни киксови. Седмата тема отворена од @Донев (јас) го руши рекордот со 1842 испишани страни. Да видиме сега дали оваа тема на @Malcolm van den Сабаховић ќе успее да го сруши рекордот, па зошто да не отиде и над 2000 страни.
И Кaгaвa > Хaзaрд е oк.Не не, ништо не го надминува муабетот Клеверли > Вилшер > Хендерсон
А бе, ако мора самиот да се истакнуваш, џабе ти еЗаборавив да допишам. Од осум теми, четири се отворени од фан на Челзи, две од Ливерпул и по една од Јунајтед и Арсенал. Се гледа кој тим доминира
Дополнително, во претходната (мојата) тема имам напишано 1.689 мислења. Има некој со повеќе?
Кога има потреба да се нагласи учинокот на одреден форумџија за да се покаже колку бил добар, тогаш тој форумџија воопшто не бил добар