Какви 10 играчи бе?Со 10 играчи ќе игра?
Те дупам бе, да видам дали пратиш.Какви 10 играчи бе?
Незнам колку си го прател Зума но во црњава има потенцијал огромен, така да за Тери незнам ама за Кејхил ке биде опасна конкуренција, на место на Фабрегас може солидно да го замени Матиќ тоа играше во Бенфика, додека тука ги има и овој младиов мелезар незнам како се викаше и Рамче.Мене ми изгледа тенок составов во одбрана јесте имаат млади играчи ама една повреда на Тери и треба Зума да игра, колку овој ќе го замени незнам. Во средина исто нема соодветна замена за Цеск...
Фалкао ако бил на кушање и се врати во форма ќе биде заебано. Ама курево шо седи на клупа ја дополнува сложувалкава без него нит лани ќе освоеја не па сезонава да ја одбранат.
Ако случајно кире стипсава го земе Бензема ќе имаме барем подеднакви шанси за тутула
Матич има добра техника ама да го замени Цеск? Не забавај.Незнам колку си го прател Зума но во црњава има потенцијал огромен, така да за Тери незнам ама за Кејхил ке биде опасна конкуренција, на место на Фабрегас може солидно да го замени Матиќ тоа играше во Бенфика, додека тука ги има и овој младиов мелезар незнам како се викаше и Рамче.
Друга работа мислам дека Ливерпул зеде одличен напаѓач, да не го сјебаа повреди одмана ке беше во појак клуб, мислам дека пред две сезони сам ја носеше Вила на грб.
Како и да е неверувам дека Мурињо ке остави некој играч без конкуренција, самиот кажа уште лани дека секој треба да си го заслужи местото во тимот и кој е подобар ке игра случајот Чех што мене искрено ми е многу криво што таков голман неиграше бидејќи имаше подобар.Матич има добра техника ама да го замени Цеск? Не забавај.
Зума го пратам цела сезона тие утакмици што ги одигра ги одигра одлично ама покрај Тери, со Кејхил во тандем ќе видиме и двајцата како ќе играат.
Имаше прилика против Ливерпул на првиот старт во ПЛ да го видиш каков ѕвер е на само 19 години. Ако се иде ко што треба, сите ќе заборават кој беше тој Погба.Чик може да биде само куманофска папуча а Траоре е еден, Џими.
Не очекувај многу од двајцата
Со 10 играчи ќе игра?
Какви 10 играчи бе?
На кој професорски начин се извади модераторов само.Те дупам бе, да видам дали пратиш.
Ова као закана да го сметаме?Имаше прилика против Ливерпул на првиот старт во ПЛ да го видиш каков ѕвер е на само 19 години. Ако се иде ко што треба, сите ќе заборават кој беше тој Погба.
А за Траоре се надевам наскоро ќе слушнете