Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Ќе биде многу потешко, ќе треба играчите бар истата форма од лани да ја повторат, иако и тоа тешко дека ќе биде доволно. Сепак има играчи кои би требало да имаат подобри сезони од ланските. Пред се тука ги ставам Оскар и Квадрадо. Оскар за прв пат имаше слободно лето, и за прв пат ги почнува подготовките уште од почеток. Би требало позитивно да му делува тоа и да не се изгуби после јануари, очекувам константност од него цела сезона. Квадрадо би требало да се вклопи веќе во тимот и да почне да пружа добри партии како што знае. Коста ако е здрав цела сезона исто може да покаже многу повеќе од лани, Рамирес исто долго време беше повреден, а Мозес ќе ви покаже колку грешите сите :D
Плус Лофтус Чик и Траоре се преголеми таленти кои би можеле лесно да ги изненадат сите и да дадат свој допринос.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Мене ми изгледа тенок составов во одбрана јесте имаат млади играчи ама една повреда на Тери и треба Зума да игра, колку овој ќе го замени незнам. Во средина исто нема соодветна замена за Цеск...
Фалкао ако бил на кушање и се врати во форма ќе биде заебано. Ама курево шо седи на клупа ја дополнува сложувалкава без него нит лани ќе освоеја не па сезонава да ја одбранат.

Ако случајно кире стипсава го земе Бензема ќе имаме барем подеднакви шанси за тутула

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Мене ми изгледа тенок составов во одбрана јесте имаат млади играчи ама една повреда на Тери и треба Зума да игра, колку овој ќе го замени незнам. Во средина исто нема соодветна замена за Цеск...
Фалкао ако бил на кушање и се врати во форма ќе биде заебано. Ама курево шо седи на клупа ја дополнува сложувалкава без него нит лани ќе освоеја не па сезонава да ја одбранат.

Ако случајно кире стипсава го земе Бензема ќе имаме барем подеднакви шанси за тутула
Незнам колку си го прател Зума но во црњава има потенцијал огромен, така да за Тери незнам ама за Кејхил ке биде опасна конкуренција, на место на Фабрегас може солидно да го замени Матиќ тоа играше во Бенфика, додека тука ги има и овој младиов мелезар незнам како се викаше и Рамче.

Друга работа мислам дека Ливерпул зеде одличен напаѓач, да не го сјебаа повреди одмана ке беше во појак клуб, мислам дека пред две сезони сам ја носеше Вила на грб.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Незнам колку си го прател Зума но во црњава има потенцијал огромен, така да за Тери незнам ама за Кејхил ке биде опасна конкуренција, на место на Фабрегас може солидно да го замени Матиќ тоа играше во Бенфика, додека тука ги има и овој младиов мелезар незнам како се викаше и Рамче.

Друга работа мислам дека Ливерпул зеде одличен напаѓач, да не го сјебаа повреди одмана ке беше во појак клуб, мислам дека пред две сезони сам ја носеше Вила на грб.
Матич има добра техника ама да го замени Цеск? Не забавај.
Зума го пратам цела сезона тие утакмици што ги одигра ги одигра одлично ама покрај Тери, со Кејхил во тандем ќе видиме и двајцата како ќе играат.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Матич има добра техника ама да го замени Цеск? Не забавај.
Зума го пратам цела сезона тие утакмици што ги одигра ги одигра одлично ама покрај Тери, со Кејхил во тандем ќе видиме и двајцата како ќе играат.
Како и да е неверувам дека Мурињо ке остави некој играч без конкуренција, самиот кажа уште лани дека секој треба да си го заслужи местото во тимот и кој е подобар ке игра случајот Чех што мене искрено ми е многу криво што таков голман неиграше бидејќи имаше подобар.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Чик може да биде само куманофска папуча а Траоре е еден, Џими.
Не очекувај многу од двајцата :D
Имаше прилика против Ливерпул на првиот старт во ПЛ да го видиш каков ѕвер е на само 19 години. Ако се иде ко што треба, сите ќе заборават кој беше тој Погба.

А за Траоре се надевам наскоро ќе слушнете ;)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.021
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Имаше прилика против Ливерпул на првиот старт во ПЛ да го видиш каков ѕвер е на само 19 години. Ако се иде ко што треба, сите ќе заборават кој беше тој Погба.

А за Траоре се надевам наскоро ќе слушнете ;)
Ова као закана да го сметаме?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom