Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека ќе биде главен конкурент уште сега затоа што многу актуелни имиња стојат покрај него.Еве го Харди и овде. Не ми се допаѓа темата но трејлерот изгледа прекрасно и делува на кандидат за оскар во категоријата монтажа
Неможам да замислам колку е јака кинематографијата кога е ваков трејлерот, а да и режисерот е супер. Не сум сигурен дали ќе ми се допадне приказната, јас не сум фан на филмови од американската историја ако е тоа приказната.Мислам дека ќе биде главен конкурент уште сега затоа што многу актуелни имиња стојат покрај него.
Кинематографијата е од Емануел Лубецки кој 2 години со ред зема оскар за најдобра кинематографија, мислам дека и овој пат не му бега тоа. Човекот е број 1. моментално во светов. Ињариту исто така го достигна врвот во кариерата и пак ќе лапа оскари.
Секако зависи од конкуренцијата...
The Boy in the Striped PyjamasДајте некој предлог филмови со евреи, холокауст.![]()
хехеМногу убав филм е Inherent Vice.
Ама не најдов ниту еден пост на форумов за него, не знам дали search-от ме зеза, ама нека пише некој што мисли за филмов. Ме извози јако мене. П.Т. Андерсон е генијалец.
Хипи е за хипи, од средина натака не ни пробував да ја следам приказната ама целиот сетинг во филмот беше перфекција + Катерин Вотерстонхехе
и Хоакин Феникс не знае шо се дешава у филмот..
дури и по второ гледање мислам дека заслужено е 6.8, најверојатно и ќе падне до некои 6.5
хипи + сериозна драма на моменти
ептен искомпликуван

The Boy in the Striped Pyjamas
Фала богу дека не може да биде на рамниште со Life is Beautiful, Schindler's List но многу, многу ми се допадна.
On a totally unrelated note,
![]()
хехе
и Хоакин Феникс не знае шо се дешава у филмот..
дури и по второ гледање мислам дека заслужено е 6.8, најверојатно и ќе падне до некои 6.5
хипи + сериозна драма на моменти
ептен искомпликуван
Хипи е за хипи, од средина натака не ни пробував да ја следам приказната ама целиот сетинг во филмот беше перфекција + Катерин Вотерстон![]()

Се сложувам дека е преценет, а не ми беше нешто посебно ни шокантен. Ама во секој случај ми се допадна филмот повеќе поради приказната иако другите елементи како глумата и режијата се доста слаби.Ne mozam da si go najdam mislenjeto za boy in the striped, ama ne, precenet, ocajno igranje na shok karta
Celo vreme mi se dopagase potencijalot, ama me napnaa na kraj, i ne, ne poradi krajot. Duri se iznervirav oti go gledav.
http://www.imdb.com/title/tt2515030/Има снимено некој (добар) филм за Пабло Ескобар ?
Го најдов и јас овој, ми изгледа како да е повеќе за нешто друго, отколку за Ескобар и како тој станал најбогатиот трговец со дрога.
Ќе има во септ. серија од NetflixИма снимено некој (добар) филм за Пабло Ескобар ?
Гледај го Blow ако не ти е предходно гледан. Нема подобар филм со нарко бизнис, освен можеби Scarface.Има снимено некој (добар) филм за Пабло Ескобар ?
И двата ми се гледаниГледај го Blow ако не ти е предходно гледан. Нема подобар филм со нарко бизнис, освен можеби Scarface.