Darling
High Value
Тетоваживе човек...Каков и да испадне филмот ја би рекол дека ипак вреди да се изгледа
![]()
ROTTEN
DAMAGED
Ко од тамблр да е испаднат филмов. Try hard teenage angst.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тетоваживе човек...Каков и да испадне филмот ја би рекол дека ипак вреди да се изгледа
![]()

Дајте некој предлог филмови со евреи, холокауст.![]()
Дајте некој предлог филмови со евреи, холокауст.![]()
The Pianist од Полански.Дајте некој предлог филмови со евреи, холокауст.![]()
come and see 1985
![]()
Го изгледав The Drop и ми се бендиса, супер мало филмче.![]()
Баш филмиште, без влакна на јазикот, суров и прекрасен... во топ 5 филмови за војна... Come and SeeFilmiste neli? Posleden pat koga go zborevme tuka cekase red.
Епа не очекував ништо од филмот, додуша не ни знаев за што е само го пуштив со друштво и ми легна убавоKako be? Mene licno ic ne mi se dopadna. A generalno loso pomina i tuka od drugive.
Ликовите се многу добро изградени, приказна речиси и нема ама не ми беше нешто многу значајна. Том Харди и екипата изглумија одлично. Сепак е мало филмче со колку толку предвидлив расплет, ама одамна немав гледано крими драма.Dobar e on, losi proekti odbira kako Child 44 i Locke. Za Drop i prethodno iam pisano - 7.5, ne e nikako fail kako sho hejtate ti wot i ushte 1 neznam koj bese. U Mad Max e zveronja isto. =)Во the drop само кучето беше убаво, другото очај. Како и сите последни филмови на Том Харди. Ако биде лош и Legend каде што има двојна доза од него ќе му пишам крст на глумецот.
Мислам дека ќе биде главен конкурент уште сега затоа што многу актуелни имиња стојат покрај него.Еве го Харди и овде. Не ми се допаѓа темата но трејлерот изгледа прекрасно и делува на кандидат за оскар во категоријата монтажа
Неможам да замислам колку е јака кинематографијата кога е ваков трејлерот, а да и режисерот е супер. Не сум сигурен дали ќе ми се допадне приказната, јас не сум фан на филмови од американската историја ако е тоа приказната.Мислам дека ќе биде главен конкурент уште сега затоа што многу актуелни имиња стојат покрај него.
Кинематографијата е од Емануел Лубецки кој 2 години со ред зема оскар за најдобра кинематографија, мислам дека и овој пат не му бега тоа. Човекот е број 1. моментално во светов. Ињариту исто така го достигна врвот во кариерата и пак ќе лапа оскари.
Секако зависи од конкуренцијата...