Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Извинете за оф топик
Знае ли некој како можам да го наместам на IMDB сајтот да не ми ги преведува имињата на филмовите по свое, дека стварно грдо е де на македонски де на италијански па и на српски.Сакам она дефолт на англиски да си биде и толку
фала.

Извинете за оф топик
Знае ли некој како можам да го наместам на IMDB сајтот да не ми ги преведува имињата на филмовите по свое, дека стварно грдо е де на македонски де на италијански па и на српски.Сакам она дефолт на англиски да си биде и толку
фала.
site setting > update general site preferences https://secure.imdb.com/register-imdb/siteprefs
Title display country подеси го на original

Каков и да испадне филмот ја би рекол дека ипак вреди да се изгледа :icon_lol:

PIqlSLi.gif
Тетоваживе човек...
ROTTEN

DAMAGED

Ко од тамблр да е испаднат филмов. Try hard teenage angst.

Дајте некој предлог филмови со евреи, холокауст. :cenzura:

Во the drop само кучето беше убаво, другото очај. Како и сите последни филмови на Том Харди. Ако биде лош и Legends каде што има двојна доза од него ќе му пишам крст на глумецот.

Филм за евреите The boy in the stripes pyjamas

Kako be? Mene licno ic ne mi se dopadna. A generalno loso pomina i tuka od drugive.
Епа не очекував ништо од филмот, додуша не ни знаев за што е само го пуштив со друштво и ми легна убаво :) Ликовите се многу добро изградени, приказна речиси и нема ама не ми беше нешто многу значајна. Том Харди и екипата изглумија одлично. Сепак е мало филмче со колку толку предвидлив расплет, ама одамна немав гледано крими драма.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Во the drop само кучето беше убаво, другото очај. Како и сите последни филмови на Том Харди. Ако биде лош и Legend каде што има двојна доза од него ќе му пишам крст на глумецот.
Dobar e on, losi proekti odbira kako Child 44 i Locke. Za Drop i prethodno iam pisano - 7.5, ne e nikako fail kako sho hejtate ti wot i ushte 1 neznam koj bese. U Mad Max e zveronja isto. =)

Во Lawless и во The Drop беше добар. Locke филм ли е тоа бе хаха, им било досадно и го снимале овој како вози и прави муабет на тел.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom