- Член од
- 29 април 2015
- Мислења
- 4.422
- Поени од реакции
- 4.389
Italian club Napoli are interested in Barcelona centre back Marc Bartra (24). They could soon make a 13M bid for the defender. [sky]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не гледам како е направена малверзација со трансферот. Барса платила оштета за фудбалерот 40м евра од тие пари одреден процент одат за третата страна што имала дел од правата за Нејмар.
Од скоро почна да лета Виз Ер од Скопје за Барселона, сега за сега повратен билет за на есен чини од 100 до 150 евра па постојат можности да се замине да се гледа некој натпревар на Ноу Камп. Ако има некој сериозно заинтересиран може да се организираме.
Јас одамна се спремам за одење, сега ова со картиве ми е супер, така да генерално сум кандидат за некој натпревар.Пред месец и пол кога бев на апсолвентска, можев да одам да гледам Барса-Гетафе(кога заврши 6-0) ама ни фалеше 1 човек да идеме со rent a car + карти и тогаш ја пропуштив шансата.. ептен се избедирав што не бев тогаш, али МОРА барем еднаш да се иде да изгледаме една утакмица!
![]()
И мене ми се деси истото, истиот период бев на апсолвентска, и тогаш се погоди да играме со Гетафе на Ноу Камп, али фалеа луѓе и немаше како да отидеме.. наредна прилика мора да се иде да се гледа некоја утакмицаПред месец и пол кога бев на апсолвентска, можев да одам да гледам Барса-Гетафе(кога заврши 6-0) ама ни фалеше 1 човек да идеме со rent a car + карти и тогаш ја пропуштив шансата.. ептен се избедирав што не бев тогаш, али МОРА барем еднаш да се иде да изгледаме една утакмица!
![]()