Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
А колку пари би коштало за ел класико на кампот? ( со се карти, смештај и превоз)

Епа рачунај 150 евра ти е превозот, два вечери да спиеш по 20тина евра и карта неам поима колку али сигурно околу 100 таму горе у ќош.. Значи околу 300 евра без џепарлак.

Епа рачунај 150 евра ти е превозот, два вечери да спиеш по 20тина евра и карта неам поима колку али сигурно околу 100 таму горе у ќош.. Значи околу 300 евра без џепарлак.
Тепаат кој нејќе.
Имам еден пријател од кај мене, зачленет е во тоа фановите на Реал од кај нас и беа последно коло на утакмица со Гетафе мислам 9-1 тепаа така нешто, 3-4 дена седеле таму и преебал околу 600 евра се на се.
И тоа на небитна утакмица у последно коло.
А замисли Ел Класико колку би чинело.

Тепаат кој нејќе.
Имам еден пријател од кај мене, зачленет е во тоа фановите на Реал од кај нас и беа последно коло на утакмица со Гетафе мислам 9-1 тепаа така нешто, 3-4 дена седеле таму и преебал околу 600 евра се на се.
Тогаш немаше Визер и превозот многу кошташе. Плус ја ги пишав само основните трошоци, плус 200 евра џепарлак, пак 500 му доаѓа.

Тогаш немаше Визер и превозот многу кошташе. Плус ја ги пишав само основните трошоци, плус 200 евра џепарлак, пак 500 му доаѓа.
Не сум сигурен ама мислам дека имаше до Мадрид.

Тепаат кој нејќе.

Ама беа у прв ред, кај што моеш да му шепнеш на Карвахал дека Лихштајнер е бољи од него и да те чуе. :D

Кажаа дечките дека аранжманите што ги прават не се најефтините опции, така нив им одговарало полесно за договарање со клубот, плус има неколкумина што се со подлабок џеб така да тоа си е.

Во најефтин случај би можел да поминеш со 350 евра за текма во Мадрид. За во Барселона рачунај барем 50 евра поефтино пошто имаш чартер. До Мадрид нема со Визер, мора да идеш до Барса па со воз или со прекачување по авиони.

У Барса на обична утакмица 350-400 евра, а за ЕлКласико 500+

Кај жити се ќе најдеш смештај за 20 евра од вечер? Нема теоретски шанси , се е над 50че. Не е ова Полихроно. :icon_lol:

Една 500ка гарант оди , ако сакаш како нормален човек да одиш. Се друго е македонска крпена работа.

Има хостелчиња. Мои пријатели беа, спие за толку.

Да завршам некои обврски неодложни, после ќе најдам време да одам, ако треба и илјадарче ќе тупнам матер му ебам

За 555 евра може да си поминеш екстра. Јас имам 5, ми фалат уште 550.

11705339_1109530032409011_299463973208492142_n.jpg

Еден бубрег.
епа таман ако е само 1 бубрег :)
Иначе и јас имам едни другари беа на последното ел класико и ги фати негде 600 евра со добри карти, зато прашувам сега да не поефтино со Виз ер

Ние за последното класико што беше , плативме по 400 евра карта за трет ринг

Ова зборам за денот на утакмицата , тогаш најефтини беа од 400 евра , така да доколку немате среќа да купите преку нет кога ги пуштаат најефтините карти што чинат 140 -200 евра планирајте дека таму ќе потрошите најмалку 400 и тоа за трет ринг .

Друга работа е што има многу преваранти што продаваат штампани карти купени преко нет кои се можеби валидни но доколку влезе некој со иста таква пред вас џабе сте ги фрлиле парите .

Најсигурно е преку официјалните билетари доколку има нешто останато како што земавме ние

За во Барселона рачунај барем 50 евра поефтино пошто имаш чартер.
Лет со изнајмен авион. ... чартер-лет.
Ова со Виз Ер се редовни линии не чартер :)

Инаку толку некаде се парите 150е ако се авионските трошоци, влезница за некој натпревар што не е во топ 3 дербиња Реал, Атлетико, Валенсија веројатно може да се најде помеѓу 50-70 евра. 3 вечери спиење од 60 до 100 евра (затоа е подобро ако одат повеќе луѓе заедно може да се најде поевтино). Останатите трошоци да речеме 100 евра така што според мојот есап од 400 до 500 евра би коштала посета на еден меч со 3 дневна прошетка во градот.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom