Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еден бубрег.А колку пари би коштало за ел класико на кампот? ( со се карти, смештај и превоз)
Тепаат кој нејќе.Епа рачунај 150 евра ти е превозот, два вечери да спиеш по 20тина евра и карта неам поима колку али сигурно околу 100 таму горе у ќош.. Значи околу 300 евра без џепарлак.
Тогаш немаше Визер и превозот многу кошташе. Плус ја ги пишав само основните трошоци, плус 200 евра џепарлак, пак 500 му доаѓа.Тепаат кој нејќе.
Имам еден пријател од кај мене, зачленет е во тоа фановите на Реал од кај нас и беа последно коло на утакмица со Гетафе мислам 9-1 тепаа така нешто, 3-4 дена седеле таму и преебал околу 600 евра се на се.
И тоа на небитна утакмица у последно коло.
А замисли Ел Класико колку би чинело.
Не сум сигурен ама мислам дека имаше до Мадрид.Тогаш немаше Визер и превозот многу кошташе. Плус ја ги пишав само основните трошоци, плус 200 евра џепарлак, пак 500 му доаѓа.
Тепаат кој нејќе.
Имам еден пријател од кај мене, зачленет е во тоа фановите на Реал од кај нас и беа последно коло на утакмица со Гетафе мислам 9-1 тепаа така нешто, 3-4 дена седеле таму и преебал околу 600 евра се на се.
И тоа на небитна утакмица у последно коло.
А замисли Ел Класико колку би чинело.
епа таман ако е само 1 бубрегЕден бубрег.
Лет со изнајмен авион. ... чартер-лет.За во Барселона рачунај барем 50 евра поефтино пошто имаш чартер.