NeMad Max Fury Road хмм малку преценет. Charlize се понашаше како некоја butch лезбејка.
П.С. Дали овој филм е римејк на оригиналните Mad Max од пред 30тина години или?
Кога не го читаш џимиThe Perks of Being a Wallflower... kako ne vi e sram so 9kite i 10kite...
Najprecenetoto nesto sto sum go izgledal godinive...
Само што го изгледав The Perks of Being a Wallflower. Досаден и глуп филм. Нема ништо ново што филмот го прикажува и приказната е едно сто пати видена. Имав големи очекувања за филмов, гледајќи го рејтингот и читајќи цитати насекаде мислев којзнае што е... Само глумата беше на ниво и отприлика тоа е тоа. Не знам која е поентата на филмов, кога помина повеќе од пола и не ме интересираше како ќе заврши, само да заврши и да не се мачам. Ова е типичен американски филм и нема нешто со кое можеш да се поврзиш. Не знам од каде толкава оценка и пофалби, што е тоа што беше добро? Секоја сцена и дијалог беа ко форумџијата Сунѓерот Боб да го пишал сценариото а не извесен Стивен Чбоски.
2/10
Исто мислиме со Копола И мене овој ми е омилен филм од неговите, па и го рангирам повисоко од Кумот. Хакман си ја има завршено перфектно работата овде, а Копола успеа да долови совршено напната атмосфера.Се работи за The Conversation (1974), филм на Франсис Форд Копола, кој за филмот кажал дека од сите филмови што ги направил, ова е неговиот омилен филм.
А сепак машката популација ќе се тепа за до го изгледа секој нејзин филм. Мора да и е навистина тапа.Ема после Хари Потер утна се што можеше .. И Перкс , и Ноа , а со тој филмот за Парис Хилтон го допре дното. Тешко дека ќе снима друго вакво срање после ова , дури и сама беше разочарана и индиректно се покаја што влезе во таков идиотски проект на Копола.
Duri lajk sum ti stavil. Sto se mene tice ja valda nikad nemase da go poglednam. Bez razlika na kritikite, nesto mi smrdese... zatoa olku godini ignor.Кога не го читаш џими
San Andreas Quake? Пошто Сан Андреас со Двејн д Рок има само кино снимка, а и од Џурасик Ворлд е слична ситуацијата, Џурасик Парк е од 1993.Здраво деца, ајде праќајте ми сеа листи шо е ново излезено по торенти да прам маратони, оти многу назад сум од вас. Единствено Сан Андреас и Џурасик Парк ми се гледани од новиве.