Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Абе дечки, дај кажете некоја добра лабава комедија од поновиве, 2014/2015 :)

the wedding ringer најдобра комедија што ја имам гледано во последно време, а у гет хард не видов ништо смешно исфорсиран глуп хумор помешан со невкусни сцени.

Последно уредено:
мица наспроти тошиба ти е исто ко мерцедес спрема опел :D
Ja imam astra od 2001 i do sega sum smenil samo gumi i 2 grejaca za dizelot a bratmi raboti auto kompjuterska elektronika i se zbogati na tie mercedesi. Da ti go ebem autoto na koe ce mu se isprazni akumulatorot ili si izvadil klema i kompjuterot se rasparil so bravata, taka da ja navivam za toshiba

ne mi e jasno so se palis tolku, kako da si kupil vila u dubai, dali si karil ili si u zabluda ti si znaes
jas ne se palam samo probvam da pomognam kako shto mene mi pomognale. a ti ako si nenaspan ili razdrazliv ili vo period si, ostani si takov.....[DOUBLEPOST=1435001819][/DOUBLEPOST]
Ja imam astra od 2001 i do sega sum smenil samo gumi i 2 grejaca za dizelot a bratmi raboti auto kompjuterska elektronika i se zbogati na tie mercedesi. Da ti go ebem autoto na koe ce mu se isprazni akumulatorot ili si izvadil klema i kompjuterot se rasparil so bravata, taka da ja navivam za toshiba
i jas ja imam istata kola ama jas smeniv 4 gumi bidejki kolata ja kupiv so corba gumi.
hahahahah
A GIGOVIT malce me iznenadi so komentarot i sepak nema da go izbrisham postot kade shto bev padnal na negovo nivo (nekolku reda pogore)

Последно уредено:
jas ne se palam samo probvam da pomognam kako shto mene mi pomognale. a ti ako si nenaspan ili razdrazliv ili vo period si, ostani si takov.....[DOUBLEPOST=1435001819][/DOUBLEPOST]
i jas ja imam istata kola ama jas smeniv 4 gumi bidejki kolata ja kupiv so corba gumi.
hahahahah
A GIGOVIT malce me iznenadi so komentarot i sepak nema da go izbrisham postot kade shto bev padnal na negovo nivo (nekolku reda pogore)
ne znam koj e razdrazliv, poentata ne e koj e podobar, dali mitsubishi ili toshiba ili nekoja druga, za tie pari ti so vikas deka si ja zel ja sumnjam deka e zubadan,tolku.

ALO
Na slikata od mojot profil e slika od klimata koja ja imam ( jas znam so imam na zidot)
Mu rekov na drugarov deka za 1600 evra ima videno zubadan 12k a ne kirigamine
I ocigledno dubai ne so bil..
I CITAJ pred da replicirash naprazno

Zubadan 12ka posledna cena od pred 7-8 meseci 1370eur, kaj nas vo Mk

Каде стојат овие што продаваат дрва со камионите во Прилеп сега? Или контакт од некој.

Полтергејтс. :facepalm:

Живи патетики , ископирано се до најситната сцена од 80тите.

Мислам дека уште се бркаат на fury road.
Од толку многу акција, ми здосади на крајот

Кога не го читаш џими :angel:

Duri lajk sum ti stavil. Sto se mene tice ja valda nikad nemase da go poglednam. Bez razlika na kritikite, nesto mi smrdese... zatoa olku godini ignor.
Ali zapna da se glealo neso lubovno i gej, pa si rekov aj barem da e kvalitetno. Ne mi se veruvase kolku klisea imase.
Ocaj. 2/5 samo oti uste nekev da si priznaam deka e tolku los.

Snosti nego pak go gledav toj lanskiot na Roman Polanski, ne znam dali go dzirna, epten potcenet iskoci a mene mnogu mi se dopaga.
Venuce in Fur

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom