- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.342
- Поени од реакции
- 10.556
Kingsman мене ми беше промашување. Очекував нешто поинакво, а добив исмевање на Џејмс Бонд и сличните ко него филмчиња. Од комедија Маро мори, к да се немало.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го гледав у кино, ама и снимкава и блу ко ќе излезе ќе го погледнам.Ako nekoj ne mu se ceka blu
Mad.Max.Fury.Road.2015.1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-RARBG
Абе дечки, дај кажете некоја добра лабава комедија од поновиве, 2014/2015![]()
Ja imam astra od 2001 i do sega sum smenil samo gumi i 2 grejaca za dizelot a bratmi raboti auto kompjuterska elektronika i se zbogati na tie mercedesi. Da ti go ebem autoto na koe ce mu se isprazni akumulatorot ili si izvadil klema i kompjuterot se rasparil so bravata, taka da ja navivam za toshibaмица наспроти тошиба ти е исто ко мерцедес спрема опел![]()
jas ne se palam samo probvam da pomognam kako shto mene mi pomognale. a ti ako si nenaspan ili razdrazliv ili vo period si, ostani si takov.....[DOUBLEPOST=1435001819][/DOUBLEPOST]ne mi e jasno so se palis tolku, kako da si kupil vila u dubai, dali si karil ili si u zabluda ti si znaes
i jas ja imam istata kola ama jas smeniv 4 gumi bidejki kolata ja kupiv so corba gumi.Ja imam astra od 2001 i do sega sum smenil samo gumi i 2 grejaca za dizelot a bratmi raboti auto kompjuterska elektronika i se zbogati na tie mercedesi. Da ti go ebem autoto na koe ce mu se isprazni akumulatorot ili si izvadil klema i kompjuterot se rasparil so bravata, taka da ja navivam za toshiba
ne znam koj e razdrazliv, poentata ne e koj e podobar, dali mitsubishi ili toshiba ili nekoja druga, za tie pari ti so vikas deka si ja zel ja sumnjam deka e zubadan,tolku.jas ne se palam samo probvam da pomognam kako shto mene mi pomognale. a ti ako si nenaspan ili razdrazliv ili vo period si, ostani si takov.....[DOUBLEPOST=1435001819][/DOUBLEPOST]
i jas ja imam istata kola ama jas smeniv 4 gumi bidejki kolata ja kupiv so corba gumi.
hahahahah
A GIGOVIT malce me iznenadi so komentarot i sepak nema da go izbrisham postot kade shto bev padnal na negovo nivo (nekolku reda pogore)