Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
The Perks of Being a Wallflower... kako ne vi e sram so 9kite i 10kite...
Najprecenetoto nesto sto sum go izgledal godinive...
Кога не го читаш џими :angel:
Само што го изгледав The Perks of Being a Wallflower. Досаден и глуп филм. Нема ништо ново што филмот го прикажува и приказната е едно сто пати видена. Имав големи очекувања за филмов, гледајќи го рејтингот и читајќи цитати насекаде мислев којзнае што е... Само глумата беше на ниво и отприлика тоа е тоа. Не знам која е поентата на филмов, кога помина повеќе од пола и не ме интересираше како ќе заврши, само да заврши и да не се мачам. Ова е типичен американски филм и нема нешто со кое можеш да се поврзиш. Не знам од каде толкава оценка и пофалби, што е тоа што беше добро? Секоја сцена и дијалог беа ко форумџијата Сунѓерот Боб да го пишал сценариото а не извесен Стивен Чбоски.
2/10

Ема после Хари Потер утна се што можеше .. И Перкс , и Ноа , а со тој филмот за Парис Хилтон го допре дното. Тешко дека ќе снима друго вакво срање после ова , дури и сама беше разочарана и индиректно се покаја што влезе во таков идиотски проект на Копола.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Се работи за The Conversation (1974), филм на Франсис Форд Копола, кој за филмот кажал дека од сите филмови што ги направил, ова е неговиот омилен филм.

Исто мислиме со Копола :) И мене овој ми е омилен филм од неговите, па и го рангирам повисоко од Кумот. Хакман си ја има завршено перфектно работата овде, а Копола успеа да долови совршено напната атмосфера.

Ема после Хари Потер утна се што можеше .. И Перкс , и Ноа , а со тој филмот за Парис Хилтон го допре дното. Тешко дека ќе снима друго вакво срање после ова , дури и сама беше разочарана и индиректно се покаја што влезе во таков идиотски проект на Копола.
А сепак машката популација ќе се тепа за до го изгледа секој нејзин филм. Мора да и е навистина тапа. :(

Сакаш некој филм, го гледаш често, го препорачуваш на кој ќе стигнеш и го кажуваш како најубавиот странски филм што освоил оскар во последниве години и на крај прават римејк (со буквално истите сцени? Во трејлерот го има и стадионот).
Срамота невидена еј. (n)(n)(n)

Здраво деца, ајде праќајте ми сеа листи шо е ново излезено по торенти да прам маратони, оти многу назад сум од вас. Единствено Сан Андреас и Џурасик Парк ми се гледани од новиве.

Здраво деца, ајде праќајте ми сеа листи шо е ново излезено по торенти да прам маратони, оти многу назад сум од вас. Единствено Сан Андреас и Џурасик Парк ми се гледани од новиве.
San Andreas Quake? :pos: Пошто Сан Андреас со Двејн д Рок има само кино снимка, а и од Џурасик Ворлд е слична ситуацијата, Џурасик Парк е од 1993. o_O

Setase bombata be, mozda kino. :)

планирав кино у прага, ама не стигнавме до прага, а у варшава се заборавив да побарам, а во варшава да побарав сигурно ќе имав време и буџет филм-два да погледнам.

И ме боли кур што беа кино снимки, ми се гледаше филм некој нов и на торент тркерот што излезеу топ 10 торенти тоа симнував не ни гледав квалитет на снимката. Џурасик Ворлд го гледав и ми се допадна и па ќе го гледам на блу-реј и тоа на 42ката. :)

Па добра логика. Значи си против кино снимки на филмови кои не сакаш да ги гледаш. Останатите можи на кино.

спасувачка мисија на марс за само еден човек? само на филм нот ин риал лајф

...а ко ќе ми текне како ми продаваше м*** за бубрези зашто сум гледал скринери...
Нејсе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom