Тешко ми е да признам, но изгледа скоро никој не сака да дојде сега во Милан. А и нема напаѓачи.
Кога ќе пресметаш трансфер плус плата, нема поевтино решение... а и да сака да дојде во Милан.
Види, мене лично и двајцата ми се свиѓаат, само незнам колку се решение за Милан во моментов, а се донесени ко големи засилувања со оглед на инвестираните пари.
Инаку грешка си дека никој не сака да дојде во Милан, нека им понудат проект, односно, нека имаат проект асален и истиот нека им го презентираат, ќе видиш како ќе дојдат, ко кога го прелажаа Ибра на пример, па следеше онаа казна енормна за Берлускони, премногу пари му отидоа и све отиде у курац нит проект нит ништо а мистер иксот што го најавуваа тој период мислам беше Хамшик ...
До душа и ќељавиот е само егзегутор, главните конци не ги влече тој, иако мислам можеше финансиски боље да помине за овие 2ца, неносењето на Џексон иначе не е голема загуба апла гледам го преценивте на форумов.
Ќе судиме на крај како и да е, Милан треба да шминкаат одбрана и средина, а и напад уште еден покрај Бака, а до сега веќе 50 милиони евра дадоа, затоа и реков дека можеше и мораше ќељавиот подобро да помине во тој контекст, иначе за носењето на двајцата.