- Член од
- 13 август 2009
- Мислења
- 9.547
- Поени од реакции
- 5.772
Овие па му го возат филмот. Ако ве фатам.
Озил зема 8 милиони фунти по сезона.Арсенал 8 милиони по сезона може даде? Кој е најплатен играч таму, стварно прашувам оти не им ги знам платите ниту од блиску.
Озил и Алексис, од прилика 140-160к фунти неделно.Арсенал 8 милиони по сезона може даде? Кој е најплатен играч таму, стварно прашувам оти не им ги знам платите ниту од блиску.
До 2018.Озил и Алексис, од прилика 140-160к фунти неделно.
Повратно прашање.
Уште колку години има останато Видал од договорот?
па затоа може и Јуве ке ја намалат цената зашо ако се повреди може цената одма да се преполовиДо 2018.
Едит: До 2017 сега видов на една страна така да не е сигурно. Инаку сумата од 21 милион е многу мала за трансферот да биде реален, освен Видал ако не ја обнови повредата сега на Копа Америка.
Инаку што ќе им е Видал на Арсенал кој и онака имаат лоши искуства со повредени играчи. Дечкото е со хронична повреда на коленото која може во секој момент да го оддалечи од теренот.
Може пута 10 пати повеќе од тоа што може Интер да му понуди.А што Арсенал може да му понуди повеќе од Јувентус?
Титула у ФА куп?
Јувентус , батка Јувентус пишува . Еееј што ти е фобија .Може пута 10 пати повеќе од тоа што може Интер да му понуди.
А не ми е јасно што е во моментов Јунајтед подобар од Арсенал и што може толку многу повеќе Јунајтед да му понуди во врска со трофеи повеќе од Арсенал? Да бидеме реални,не тролови.
А еден плус,Видел е тотално непотребен на Арсенал.
Е јебига,не прочитав убавоЈувентус , батка Јувентус пишува . Еееј што ти е фобија .
Интер никој не го спомна брат.Може пута 10 пати повеќе од тоа што може Интер да му понуди.
А не ми е јасно што е во моментов Јунајтед подобар од Арсенал и што може толку многу повеќе Јунајтед да му понуди во врска со трофеи повеќе од Арсенал? Да бидеме реални,не тролови.
А еден плус,Видел е тотално непотребен на Арсенал.
Од овој подетски муабет здравје.Ко дете да пишувало.Друго, Манчестер е институција у Англија и следната сезона т.е секоја сезона впрочем Манчестер е у тесна борба за титула што не е случај со Арсенал на пример, они може да се маваат у гради секое лето дека ќе идат на титула и на крај пак 3-4 место.
Да, братучед ми пишуваше.Од овој подетски муабет здравје.Ко дете да пишувало.
Иначе штом секоја сезона бил конкурент,зошто во последните 2 години не беше во тесна борба за титула?
Градеа стадион.Да, братучед ми пишуваше.
Зашто имаше смена на генерации. Арсенал зашто 15 години не е у борба за титула?