Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Шо и да сме правеле на 16, сигурно не сме ни блиску до тоа што прави и што ќе прави детето, е да ви ебам фудбалерите, се убаво им се дешава у животот.

Абе има гласини на интернет. Него, он е бокстубокс, ама е многу ангажиран во одбраната. Впрочем, Чилеанец е - таквите се и насекаде играат, ако гледаме по Алексис. Коклан е класичен ДМ, но мислам дека не мораме да играме со таков играч, барем не во сите натпревари и против секој противник. А, и Венгер е познат дека купува класа играчи кога ќе му се видат достапни, дури и да не се вклопуваат на прв поглед во составот; Видал со уште една година договор е дефинитивно достапен (и е дефинитивно класа).
Да,Фабрегас

Да,Фабрегас
Ја не ве разбирам вас фановите на Арсенал во врска со Фабрегас. Неговата ситуација е иста како на пр. ти да си бил со некоја девојка, со која си почнал да одиш додека уште била детенце и си ја израснал у права девојка. А она чим станува барана роба у град, те откачува за бившиот кој е уствари најголем фраер у град и не ја цени ни 2%. Е после тоа она увидува дека згрешила и сака да ти се врати. Ќе си го погазиш ли сопственото ЈА, заради една вагина? Ја не би, а ни чичо Венгер исто.

Ја не ве разбирам вас фановите на Арсенал во врска со Фабрегас. Неговата ситуација е иста како на пр. ти да си бил со некоја девојка, со која си почнал да одиш додека уште била детенце и си ја израснал у права девојка. А она чим станува барана роба у град, те откачува за бившиот кој е уствари најголем фраер у град и не ја цени ни 2%. Е после тоа она увидува дека згрешила и сака да ти се врати. Ќе си го погазиш ли сопственото ЈА, заради една вагина? Ја не би, а ни чичо Венгер исто.

Mozhi ja ceni povekje od 2%. Od kaj znaesh ?

се запнавте за детето а не е ни он на сликите туку шернал некоја рандом слика :D

Мене ова со Видал ми личи на дефокусирање за да се договори друг фудбалер и веста да ни падне како гром од ведро небо. :D

https://twitter.com/__arsenal_news_/status/614908127222321152

Уште гласини за Видал. Демек овој бил истиот тој што ја дал веста и за Алексис лани. Наводно ни дресови од Видал немало на продажба по Италија.
20 различни новинари се фалат дека се првиот што го објави трансферот на Алексис.

Има многу гласини за Видал, но тоа што мене 100 посто ми укажува дека гласиниве се тотални измислици е цената. 23 милиони за Видал, ни на сон.

20 различни новинари се фалат дека се првиот што го објави трансферот на Алексис.

Има многу гласини за Видал, но тоа што мене 100 посто ми укажува дека гласиниве се тотални измислици е цената. 23 милиони за Видал, ни на сон.

Да, во право си затоа пишав и демек, поради содржината на твитот.

А у врска со Видал, шо знам, јас не гледам некоја си алтернатива ако овој Шнајдерлин отиде на Трафорд.

Последно уредено:
Видете како вреѓаат оние во Јувентус фан клубот, бре :icon_lol: Е, дури сега мора да им го земеме Видал, па и на клупа само да седи.

Шо се замараш со јуБенташи?:icon_mrgr::cool:
Ма бев да видам дали има нешто за Видал... Освоија едно италијанско првенство и стигнаа до финале ЛШ и сега се као голем фактор - ние барем не сме биле никогаш казнувани за мафијашки-цигански (без навреда за Ромите) работи како нив :cool:

Уште кога го земаа Кедира се знаеше дека еден од Видал/Погба ќе си оди. Така да нема потреба од паника кај нив. Кедира одлично ќе ја замени таа позиција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom