Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
@mkgunner
Прибери се тука бе, ќе не дупат после сите :D
Сите медиуми се базират на “информацијата“ од LaStampa вклучувајки го и официјалниот твитер профил на Чиле .
Чил плис.
https://twitter.com/ASChile/status/615142670126612481

Нема ни една салам шпекулација,а рипа овој.

dIZZBCQ.png

Ја не ве разбирам вас фановите на Арсенал во врска со Фабрегас. Неговата ситуација е иста како на пр. ти да си бил со некоја девојка, со која си почнал да одиш додека уште била детенце и си ја израснал у права девојка. А она чим станува барана роба у град, те откачува за бившиот кој е уствари најголем фраер у град и не ја цени ни 2%. Е после тоа она увидува дека згрешила и сака да ти се врати. Ќе си го погазиш ли сопственото ЈА, заради една вагина? Ја не би, а ни чичо Венгер исто.
:pos:
Затоа сега го задоволува најголемиот фраер во маало и ти мора секој ден да го гледаш тоа.
Ти вришти споредбава, но офенсе. :D

:pos:
Затоа сега го задоволува најголемиот фраер во маало и ти мора секој ден да го гледаш тоа.
Ти вришти споредбава, но офенсе. :D
Не сум бе јас за Арсенал, само сакав логички да ја преставам ситуацијата. Тоа што сега го дудла на најбогатиот фраер у маало, е само одлика за тоа каков човек е, и дека истиот не треба да се поштува. (пр. Тевез кај нас)

Јас па гледам од друга страна на таа приказна. Венгер можеше да си дозволи едно големо име и требаше да оди или на сентименталност и да си го врати синот во екипа или да купи нешто што стварно му треба а тоа беше Алексис. Со Цеск во тим ќе имаа полоша сезона, затоа мислам дека го направи правилниот потег а не поради приказната со „курвите“.

Заради Озил не го врати, ќе се гушеа тие двајца да играа во ист тим.

И да го немавте Озил, мислам дека пак прв избор ќе му беше Алексис. Како и да е, пак доаѓаме до мојата предпоставка, дека Алексис му беше далеку попотребен од Цеск.

Јас па гледам од друга страна на таа приказна. Венгер можеше да си дозволи едно големо име и требаше да оди или на сентименталност и да си го врати синот во екипа или да купи нешто што стварно му треба а тоа беше Алексис. Со Цеск во тим ќе имаа полоша сезона, затоа мислам дека го направи правилниот потег а не поради приказната со „курвите“.
Гледајќи наназад Санчез > Цеск - се сложувам. Друго, се очекуваше Ремзи да има барем приближно добра сезона колку предходната. Но генерално гледано барем според мене, ако можеше да се затегне повеќе буџетот требаше да тргнат и по двајцата. Зошто не се работи само што можеше да направи Цеск за Арсенал, туку и што немаше да направи за Челзи. Не смееше да дозволи да го појача ривалот.

Би држела оваа приказна вода ако Венгер уште живее со Фабрегас. Сега не го ни поздравува.

Муабетов, Венгер треба да ги пресретнува сите понуди од Јунајтед/Челзи/Сити за да не дозволи да се засили противникот (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom