Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.191
Поени од реакции
42.923
When England win the World Cup in 2022 with a team of Wisdom, Gomez, Flanagan, Sterling and Ings you can look back and say "Thanks Brendan"
И Клајн да не го заборавиме

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Како бе Морено за 12? Не беа 17-18? :)
Не зафркавајте, Клајн е топ десен бек, има се што треба да има еден бек, и офанзивно и дефанзивно. Не играше добро последните 2-3 месеци бидејќи беше во кавга со Куман околу новиот договор. Ако не успеат да го договорат Клајн Америве, јас цело лето ноге у вис и не се замарам. Треба да си идиот да не успееше да договориш играч на кој наредно лето му истекува договорот, ти бараат 15 милиони а ти сакаш да го купиш за 13.5, и плус немаш некоја конкуренција која е сериозно загреана по него.
Ova ko za nasive od arsenal imam custvo deka se pravi moabet.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Браво за Венгер, маестрален потег е трансферот на Чех. Во мај месец, можеби ова ќе испадне дека беше клучен трансфер за нив.

H

HoT IcE

Гостин
Што е толку маестрално во тоа што конечно се освести каде треба да се засили? И Оспина, и Шчезни не се ниту блиску на нивото на Чех, тешко дека и некогаш ќе бидат. За 4 сезони се обезбедени со одличен голман. Нема ништо маестрално во ова, требаше многу порано да реагира, уште кога Лорис им побегна.
Маестрално, а у истовремено ненормално глупаво е тоа што Челзи дозволи Чех сам да бира клуб. Ама легенда бил, ебате пластичните. :D

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Како бе Морено за 12? Не беа 17-18? :)
Не зафркавајте, Клајн е топ десен бек, има се што треба да има еден бек, и офанзивно и дефанзивно. Не играше добро последните 2-3 месеци бидејќи беше во кавга со Куман околу новиот договор. Ако не успеат да го договорат Клајн Америве, јас цело лето ноге у вис и не се замарам. Треба да си идиот да не успееше да договориш играч на кој наредно лето му истекува договорот, ти бараат 15 милиони а ти сакаш да го купиш за 13.5, и плус немаш некоја конкуренција која е сериозно загреана по него.
Абе и Рики беше со ноге у вис за Суарез и дека нема да има бан за касањето, па на крај ем го казнија ем го продадоја. :D

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Што е толку маестрално во тоа што конечно се освести каде треба да се засили? И Оспина, и Шчезни не се ниту блиску на нивото на Чех, тешко дека и некогаш ќе бидат. За 4 сезони се обезбедени со одличен голман. Нема ништо маестрално во ова, требаше многу порано да реагира, уште кога Лорис им побегна.
Маестрално, а у истовремено ненормално глупаво е тоа што Челзи дозволи Чех сам да бира клуб. Ама легенда бил, ебате пластичните. :D
Маестралното е во тоа што место Чех, можеа да го купат Богдан на пример.

Последно уредено:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Абе и Рики беше со ноге у вис за Суарез и дека нема да има бан за касањето, па на крај ем го казнија ем го продадоја. :D
Е добро де Балотели го земавме.

H

HoT IcE

Гостин
Маестрачното е во тоа што место Чех, можеа да го купат Богдан на пример.
Па они не бараа конкуренција за Шчезни или Оспина туку некој што ќе ги седнеше и двајцата на клупа. На пазарот моментално такви голмани се Лорис, Чех како најсолидни опции па Касиљас или Навас од Реал. Од сите овие Чех им е најдобра затоа што е и најквалитетен, иако Лорис е тука некаде плус е многу помлад, ама мислам он е печен за Јунајтед.
И не ги споредувај Арсенал со Ливерпул. Колку и да си се дупиме со нивните фанови овде, институција се за Ливерпул и за работење со клуб и за трансфери. Мислам доволно јасно е што Американци водат фудбал на принцип за бејзбол екипи. Сувишни се споредби. Ноу офенс.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.490
Поени од реакции
10.246
Па они не бараа конкуренција за Шчезни или Оспина туку некој што ќе ги седнеше и двајцата на клупа. На пазарот моментално такви голмани се Лорис, Чех како најсолидни опции па Касиљас или Навас од Реал. Од сите овие Чех им е најдобра затоа што е и најквалитетен, иако Лорис е тука некаде плус е многу помлад, ама мислам он е печен за Јунајтед.
И не ги споредувај Арсенал со Ливерпул. Колку и да си се дупиме со нивните фанови овде, институција се за Ливерпул и за работење со клуб и за трансфери. Мислам доволно јасно е што Американци водат фудбал на принцип за бејзбол екипи. Сувишни се споредби. Ноу офенс.
Американец ни е власник на клубот,џаст сеинг :)

H

HoT IcE

Гостин
Американец ни е власник на клубот,џаст сеинг :)
Не знам како ви иде тоа, ама знам дека повеќе се сопственици нели, имавте нешто борд или така? Највеќе проценти на сопственост кој има?
Мада и нема врска затоа што убаво се изјаснив дека Ливерпул го водат Американци што фудбалот и начинот на водење го поситвеуваат со бејзбол. Еве и Манчестер е на Американци, ама знаат како да работат, а не да прават комитети за трансфери ебате. Како заостанати у време да се, Македонија у транзиција :D

W

wicked_1

Гостин
Не знам како ви иде тоа, ама знам дека повеќе се сопственици нели, имавте нешто борд или така? Највеќе проценти на сопственост кој има?
Мада и нема врска затоа што убаво се изјаснив дека Ливерпул го водат Американци што фудбалот и начинот на водење го поситвеуваат со бејзбол. Еве и Манчестер е на Американци, ама знаат како да работат, а не да прават комитети за трансфери ебате. Како заостанати у време да се, Македонија у транзиција :D
Јунајтед го поставија Вудвард хиерархиски втор човек у борд на директори, професионалец е, разбира фудбал, има искуство и е извршен директор. Арсенал од друга страна е препун со фирми и лица-инвеститори, имаа извршен директор мислам кој си ги продаде акциите на RedWhite некоја компанија и немат професионалец со реноме у управата, Газидис беше назначен за извршен директор, ама не е некој авторитет како Вудвард пример.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.616
Поени од реакции
11.677
Ај со среќа нека ви е ганери па ние да си купиме подобар :D

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.871
Поени од реакции
7.107
David Ornstein (BBC): Arsenal now close to agreement with Chelsea for Cech. Nothing finalised/signed but talks progressing towards deal being completed ‪#‎AFC‬ ‪#‎CFC‬
Polecka decki da ne ja brzame epten rabotata :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom