Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Manchester United also have a strong home-grown contingent which includes Wayne Rooney, Chris Smalling, Phil Jones, Michael Carrick, Ashley Young and Jonny Evans, while Southampton’s Nathaniel Clyne is also believed to be a transfer target.

:cautious:
Па најпрво они беа заинтересирани. Сега сигурно ви оставија еден месец да се радувате и да се натегате вие со Сотон за цена и на крај ќе си искешираат колку треба и готово :D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
И пак ќе извадат 2-3 деца наредна сезона за да ги шитнат по 20-30 милиони.

Отсекогаш ваделе одлични млади играчи и мерак ми е што се вратија во ПЛ.

Уште Лидс сеа да се врати :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Manchester United also have a strong home-grown contingent which includes Wayne Rooney, Chris Smalling, Phil Jones, Michael Carrick, Ashley Young and Jonny Evans, while Southampton’s Nathaniel Clyne is also believed to be a transfer target.

:cautious:
Па е меѓу кандидатите ама не знам зошто има муабети дека се премислиле нешто кога очајно ни фали десен бек. Моментално за ниту еден десен бек нема шпекулација.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Па е меѓу кандидатите ама не знам зошто има муабети дека се премислиле нешто кога очајно ни фали десен бек. Моментално за ниту еден десен бек нема шпекулација.
Најново е дека ќе пробале да го симнат до 11м фунти. Смешки се америве со ценкањево, жими сфе.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.866
Поени од реакции
67.411
Па ако немаат конкуренција од друг клуб, зашто да не. Формата на Клајн последниве неколку месеци е во надолна линија.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Можеби формата му е во надолна линија ама кога ќе видиш дека Шо беше купен за 30тина, не можеш да се ценкаш на веќе реално ниска цена. Морено од Шпанија го купивме за 12 а Клајн е британец и им игра улога за хоум гроун, на страна што е квалитетно бекче кое ако се вклопи, ќе решиме проблем за во најмала рака 4-5 години. Во таа ситуација не смееш да се коцкаш за пар милиони.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Како бе Морено за 12? Не беа 17-18? :)
Не зафркавајте, Клајн е топ десен бек, има се што треба да има еден бек, и офанзивно и дефанзивно. Не играше добро последните 2-3 месеци бидејќи беше во кавга со Куман околу новиот договор. Ако не успеат да го договорат Клајн Америве, јас цело лето ноге у вис и не се замарам. Треба да си идиот да не успееше да договориш играч на кој наредно лето му истекува договорот, ти бараат 15 милиони а ти сакаш да го купиш за 13.5, и плус немаш некоја конкуренција која е сериозно загреана по него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom