- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
Pa zato gledavme lost
Vikings inace nekna izgledav prva epizoda, ne sfakam hajpot. Soznam..
Исто. Оној сам им напраи брод ебате, за 2 дена.
Pa zato gledavme lost
Hype? Абе не заебавај у тотална сенка е на GOT, TWD порано Breaking Bad, True Detective,Fargo, оваа беше ниско под радар.Pa zato gledavme lost
Не, не ме сфати ваљда ко што треба. Не реков дека ми се пејсажите на прво место туку сакав да ми посочите некои серии со такви локации па да одлучам според содржината што да гледам.Види, во ред е да те приврзува ама пејзжот да ти биде нешто примарно?
Е, ко барав серија со селски пејсажи, пред мене беше токму Убиствата во Мидсамер.Ја гледав едно лето ко се даваше на Тројка (Сител 3) и уживав и затоа во секоја серија го барам тоа „селското“ што го најдов во Мидсамер. Значи, барав нешто поново со такви локации.Моментално ми текнува само на Midsomer Murders, таму имаш тоа што го бараш.
Дејствието во повеќето епизоди се одвива во селски англиски рурални средини, многу ретко има кадри или епизоди од градски урбани средини.
Едит: еве ти сајт кој е посветен само на локациите каде се снимала серијата: http://www.visitmidsomer.com/
1ва слаба, втора тро појка сезона, трета најјака.Вие барем сте запаметиле нешто од епизодата. Јас една со сила изгледав и баталив и не паметам ништо.
Ако треба да се трпи 3-4 епизоди за Vikings кажујте, да стегнам заби
Не го гледам BBC Sherlock во листава.Ај сега мене да ми помогнете дечки, ја ќе пишам што имам гледано и ве молам според серииве да ми кажете некој предлог, во очајна потрага сум.
Homeland, Scandal, HTGAWM, Tyrant, ТWD, GOT, Spartacus, True Blood, TVD, Teen Wolf, Supernatural, Revolution, Sleepy Hollow, Once Upon a Time, Lost, Heroes, Grey's Anatomy, Arrow, AHS, The 100, New Girl...
Секој предлог е добредојден, фала
9 eпизоди и пауза со години...затоа не е на листава.Не го гледам BBC Sherlock во листава.
That should give u an answer
doctor who...9 eпизоди и пауза со години...затоа не е на листава.
Ми треба некоја да навлезам скроз во неа, да уживам, маратонски да гледам
Од Мидсамер досега има снимено 17 сезони, штом си ги гледал на ТВ сигурно ги немаш сите изгледано, а верувај има доста интересни епизоди.Е, ко барав серија со селски пејсажи, пред мене беше токму Убиствата во Мидсамер.Ја гледав едно лето ко се даваше на Тројка (Сител 3) и уживав и затоа во секоја серија го барам тоа „селското“ што го најдов во Мидсамер. Значи, барав нешто поново со такви локации.
Како и да е, да не замарам повеќе - ни Викинзи ни Фортитјуд почнав, туку почнав нешто сосема трето - Under the dome. Го изгледав пилотот и ќе продолжам.
Дечки, фала за помошта.
Fringe, Farscape, Firefly, Les Revenants (немој да те одвлекува тоа што е француска серија, напротив одлична е) има и некои други ама тие се веќе класици и доволно е засега.Ај сега мене да ми помогнете дечки, ја ќе пишам што имам гледано и ве молам според серииве да ми кажете некој предлог, во очајна потрага сум.
Homeland, Scandal, HTGAWM, Tyrant, ТWD, GOT, Spartacus, True Blood, TVD, Teen Wolf, Supernatural, Revolution, Sleepy Hollow, Once Upon a Time, Lost, Heroes, Grey's Anatomy, Arrow, AHS, The 100, New Girl...
Секој предлог е добредојден, фала
The Trip, супер комедија плус пејсажиНе реков дека ми се пејсажите на прво место туку сакав да ми посочите некои серии со такви локации па да одлучам според содржината што да гледам.
pa dobro ako zaprati pocnaa da im prai esen/zima za da idat prolet leto,ako toa e 2 denaИсто. Оној сам им напраи брод ебате, за 2 дена.