W
wicked_1
Гостин
VikingsДечки, предлог серија со прекрасни пејзажи, планински или па нешто на село?
VikingsДечки, предлог серија со прекрасни пејзажи, планински или па нешто на село?
Да, немаш промашок со оваа, барем у топ 5 активни серии е моменталноДа? Читам позитивни коментари за серијава во последно па и онака во моментов освен по една епизода неделно од Devious Maids немам ништо друго за гледање. Сите серии ми заминаа на пауза.
Ако ти е само за зимски планински пејсажи и атмосфера тогаш Fortitude, ама земи си во обзир дека во втората половина од сезоната серијата лута во лош правец (барем за мене).Дечки, предлог серија со прекрасни пејзажи, планински или па нешто на село?
Father TedМмм, читав дека е добра. А нешто чие дејство е сместено во село? Со убави селски пејзажи?
Абе глеј можам да го подразберам некако Обично јас ептен сакам повеќе англиски ситкоми него амерички, не само ради хуморот кој ми е попогоден на вкус, туку и ради целата атмосфера онака, згради/улици, барчиња, опкружување да го речам, веројатно затоа што еден од најфилмовите ми е да сум живеел во тие 70-80-ти години во Англија, како погодена клима за мене.Сфе сфе али дека некој ќе побара серија поради пејзажите
Ај ѕирни ова, ако сакаш снежни пејзажи и поларни мечкиМмм, читав дека е добра. А нешто чие дејство е сместено во село? Со убави селски пејзажи?
Види, во ред е да те приврзува ама пејзжот да ти биде нешто примарно?Абе глеј можам да го подразберам некако Обично јас ептен сакам повеќе англиски ситкоми него амерички, не само ради хуморот кој ми е попогоден на вкус, туку и ради целата атмосфера онака, згради/улици, барчиња, опкружување да го речам, веројатно затоа што еден од најфилмовите ми е да сум живеел во тие 70-80-ти години во Англија, како погодена клима за мене.
А кај Father Ted исто пример филм ми врзало куќарчево во едно така депре местенце.
Се дополнив пред цитатов (мој пропуст)Види, во ред е да те приврзува ама пејзжот да ти биде нешто примарно?
Моментално ми текнува само на Midsomer Murders, таму имаш тоа што го бараш.Ммм, читав дека е добра. А нешто чие дејство е сместено во село? Со убави селски пејзажи?
THE 100.Дечки, предлог серија со прекрасни пејзажи, планински или па нешто на село?
Pa zato gledavme lostСфе сфе али дека некој ќе побара серија поради пејзажите