Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Сити понудиле 40 милиони фунти за Стерлинг. Изгледа ќе ги земат и Делф, тој талентот Робертс од Фулам. На крај во прв тим ќе играат Силва, Навас, Фернандињо а овие ќе ги снајде судбината на Синклер.

Оваа понуда е експресно одбиена. Него, мене сеуште не ми е јасно, зошто ако не планираат да ги играат (ко Синклер), не купат некои рандом играчи што се хоум гроун и не им дадат по 20к неделно?

Оваа понуда е експресно одбиена. Него, мене сеуште не ми е јасно, зошто ако не планираат да ги играат (ко Синклер), не купат некои рандом играчи што се хоум гроун и не им дадат по 20к неделно?
Ај тоа ама 10 години да не можеш да извадиш барем еден играч од младинска школа.. еден...

Ај тоа ама 10 години да не можеш да извадиш барем еден играч од младинска школа.. еден...

Го имаат можеби најскапиот комплекс за млади 300 милиони фунти чинеше изградбата

Го купија од Ковентри, имаше дискусија и за ова, и јас мислев дека е нивен, но имал професионален договор со Ковентри така да се рачуна дека е од нивната школа :)

Ги купуваат за да ги ослабнат противниците. Логично :cool:

Плавци како е курињо слушам почнал Чех по соби да го заклучува во карантин го чувал :D
Леле колку ќе се поболиии за некој ден аууу крв чу му се напити B-)

Плавци како е курињо слушам почнал Чех по соби да го заклучува во карантин го чувал :D
Леле колку ќе се поболиии за некој ден аууу крв чу му се напити B-)
Што збориш човеку? :confused:

Иначе, Фалкао изгледа ќе зима 130к во Челзи :ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom