Serie A 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Един Џеко ќе го земевте за помалце пари, и немојте со муабетите дека е ЧаЧа е појак од Џеко пошто не е.
Иначе јак е црњово, како стока е јак у дуели, ќе го гипсира Ранокија на дерби.

Иначе јувенташите јадат гомна дека сте го преплатите пошто според нив нема 28 години туку 30. :busi:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Един Џеко ќе го земевте за помалце пари, и немојте со муабетите дека е ЧаЧа е појак од Џеко пошто не е.

Иначе јувенташите јадат гомна дека сте го преплатите пошто според нив нема 28 години туку 30. :busi:
Рома ги контактирале Сити за Џеко :Д

MANCINI EYES CHICHARITO

Inter Milan are preparing to launch a move to sign Manchester United striker Javier Hernandez, according to Gazetta dello Sport.

The Mexican player is set to return to Old Trafford after Real Madrid chose not to extend his season-long loan at the Santiago Bernabeu.

Manager Roberto Mancini has highlighted Chicharito as a potential summer target and the Nerazzurri are thought to be ready to open negotiations with the 27-year-old this week.

Вие место по Јоветиќ идете по уше еден класичен ебаго.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900

:pos::zver:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Рома ги контактирале Сити за Џеко :Д

MANCINI EYES CHICHARITO

Inter Milan are preparing to launch a move to sign Manchester United striker Javier Hernandez, according to Gazetta dello Sport.

The Mexican player is set to return to Old Trafford after Real Madrid chose not to extend his season-long loan at the Santiago Bernabeu.

Manager Roberto Mancini has highlighted Chicharito as a potential summer target and the Nerazzurri are thought to be ready to open negotiations with the 27-year-old this week.

Вие место по Јоветиќ идете по уше еден класичен ебаго.
Стишија шпекулациите за Јојо а се погласни се за крила, Перишиќ, Квадрадо.
Ваљда Манчио одлучил да гради тим за 4-2-3-1, затоа и Чича го бара како бекап за Икарди. Ама како и да е потребен ни е и еден полушпиц како Јојо кој може и на 10ка да игра, па ако фејлне 4-2-3-1 а ќе фејлне да си се пребаци на 4-3-1-2 ама па така крилата го јадат.
Не знам ме боли кур коа ќе го средат тимот ќе видиме, вака можам до сабајле да нагаѓам.
Чичарито ми е океј, добар играч е, добро ќе се надополнуваат со Икарди. Башка мехиканец, не памтам некој мехиканец да сме имале.

Ја Едер го сакам од Сампа, има добра шпекулација за наводна понуда од наша страна, 4мил плус Нагатомо и Андреоли.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Блиц состанок со агентот на Кондогбија имале нашиве, Галијани летнал у Монте Карло да разговара со Монако. Јувентус истотака е во игра.

Мрш бе Јувентус, не кур замарај!

C

Castiel

Гостин
Кондогбија е под Дојен спортс..Дојен спортс е со Милан...така да ако се спремни да платат милан воопшто не е дилема кај ќе иде..

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Блиц состанок со агентот на Кондогбија имале нашиве, Галијани летнал у Монте Карло да разговара со Монако. Јувентус истотака е во игра.

Мрш бе Јувентус, не кур замарај!
Сега читам од некои талијани, дека ќе го зимате со парите од Кова.
Кој куроф ми се дешава, поима неам.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Море господ да ги земе
Кој на куроф е овој?
Mario Aquilina @mario_aquilina 19h19 hours ago
1. LFC scouts are at the Italy-Croatia game tonight. 2. Inter will sell the player due to FFP and to finance signings in priority areas.

3. Kovacic will be replaced by Duda (Legia Warsaw), whom Inter should sign soon, thus ensuring conclusion of deal with LFC.

Inter want to spend the rest of the Kovacic money (£18m + add-ons) on Kongdobia. Essentially, Inter would like to keep Kovacic but can't.

Those who follow me know that I'm not an ITK. I just analyse media sources in a critical way.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.540
Поени од реакции
17.958
Ја сакам да се оствари дилот со Едер од проста причина што нејќам да ги гледам Нагатомо и Андреоли во тимов, а не дека нешто премногу сакам Едер да дојде. :angel:
А реално овој за нив двајца е Меси:D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Кој на куроф е овој?
1. LFC scouts are at the Italy-Croatia game tonight. 2. Inter will sell the player due to FFP and to finance signings in priority areas.

3. Kovacic will be replaced by Duda (Legia Warsaw), whom Inter should sign soon, thus ensuring conclusion of deal with LFC.

Inter want to spend the rest of the Kovacic money (£18m + add-ons) on Kongdobia. Essentially, Inter would like to keep Kovacic but can't.

Those who follow me know that I'm not an ITK. I just analyse media sources in a critical way.
Кој е овој бе? Да му ебам шпекулаторот![DOUBLEPOST=1434208338][/DOUBLEPOST]Абе кој фактор е овој од Малта да му ебам племето циганско

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.660
Поени од реакции
59.594
AC Milan will pay Monaco €30 million for 19-year-old striker Anthony Martial.
Source: Sky Sport Italia

Од каде волку пари бе :eek:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.540
Поени од реакции
17.958
Вас ве прашува некој од каде пари?има се може се:icon_lol:

Статус