Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.585
- Поени од реакции
- 18.090
Тајрон Лу

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

два прстена си има Тајрон, не е за жалењеТајрон Лу![]()
)

Кога ќе клекнеше во став буквално со газот допираше до паркетот, многу беше еластичен маме му ебам. 

Чекај малце, Леброн тие бројки ги постигнува со 40 испуцани топки по меч, а кога Коби пуцаше по толку тогаш он беше себичњак, а сега тоа е ок така?
Ламар Одом стана најдобар 6ти играч во Лејкерс, кога играше покрај Коби. После тоа видовме што се случи со неговата кариера. Исто и Саша Вујачич, Шенон Браун и пар други. Џејмс Џонс, Делаведова, Мајк Милер и да не набројувам даље, се одлични бидејќи играат покрај Леброн.
Немојте пак со глупите муабети ве молам, нека ги завршат кариерите па ќе зборуваме кој е подобар. Сега за сега Коби е подобар затоа што е и постар и има многу повеќе одиграно од Брон. Ако успее да го надмине тогаш топ, ништо страшно, нема да престане да постои светот. Како и да е и двајцата се топ 5 играчи кои некогаш заиграле во НБА.
Никој не го ставил Леброн пред Џордан.. Ретко кој го става и втор пред Карим.. Јас само реков дека дебата ќе се отвори по медиумите АКО освои годинава во вакво темпоЗнаете како? Ние што навиваме за ГСВ финалево, испаѓа дека сме хејтери на Леброн. Не е точно. Јас на пример му се дивам на играта на Џејмс. Мене единствена работа која ме нервира, а е поврзана со Леброн е тоа што, некои негови фанови го ставаат пред Џордан (или би го престигнал), што во нити еден параметар од кошарката нема да се случи. А за тоа дека ќе биде втор играч во историјата на НБА, од сезона во сезона е се поблизу и поблизу. Особено ако со оваа екипа на Кливленд успее да стане шампион.
Kaко бе да не те цитирам после...Decision на леброн го спореди со пензионирањето на џордан...СОСЕМА 2 различни работи кој воопшто не се поврзани..: Леброн си отиде од кливленд за да има можност да освои титула и при тоа си ги регрутираше вејд и бош... Џордан се пензионираше ради трагедија во семејството и му требаше време психички да одмори малку...Сосема различни работи..Абе види сеа од Шек 2000-2003 до Вејд 2011-2014 има светлосни години разлика.. Бош никогаш не изигра онака како што се очекуваше од него.. Реј Реј беше само 'role' играч и ништо повеќе.. Беше ѕвезда на времето за Суперсоникс, потоа трета опција во триото на Селтикси.. Ако прајме така сеа, Коби играше со Карл Мелоун и Гери Пејтон!
Стилот нема врска тука, мене на пример Пистол Пит ми е најкул играч шо сум го видел но со тие финти негови не постигнал многу во кариерата.. А Данкан со најдосадна игра без никакви атракции има 5 титули
Секој си наоѓа свој начин како најлесно да дојди до поени.. кога ја имаш градбата на Шек или Леброн нормално нема да застаниш тројки да шутираш.. Ако си прачка ко Дурант нормално ќе гледаш шутот да ти е вонсериски
Сите ќе се согласиме дека Леброн игра на сила.. Но не игра САМО на сила.. играч шо има во просек 41/12/9 има многу повеќе оружја од физичката доминација.. Со исклучок на плејмејкери веројатно само Лери Брд ја читал играта како него
http://uproxx.com/dimemag/2015/06/watch-lebron-james-give-champion-interview-16-years-old/[DOUBLEPOST=1434037132][/DOUBLEPOST]
Никој не го ставил Леброн пред Џордан.. Ретко кој го става и втор пред Карим.. Јас само реков дека дебата ќе се отвори по медиумите АКО освои годинава во вакво темпо
Во спортот легендарни играчи од типот на Али, Џордан, Рут, Пеле, Федерер толку се возвишват шо демек никој никогаш нема да ги стигни.. Колку од вас всушност сте го гледале Џордан константно како шо сега го гледаме Леброн? Поголемиот број од вас се родени околу првата пензија на Џордан.. Треба да си минимум 40 години за да си го гледал редовно.. Аааа си гледал тие утакмиците против Јута.. Ваууу.. Па да таму најјак е.. А да пуштеше тие утакмици против Пистонси кај шо го челичат не ќе беше лошо.. Или ги нема на Јутуб нив?
Факт е дека Џордан од 91-93 и 96-98 е најдобриот играч шо некогаш сме го виделе.. Но луѓето изглеа заборават дека и тој имаше тежок период како и Леброн во кој никогаш неможеше да излези од истокот.. Лери Брд и Ајзеа му го сомлеа мозокот.. Дали воопшто знаете дека Џордан без Пипен во плејофот е 1-9 ( да, еден-девет).. Дали воопшто знаете колку фанови на Булси и воопшто на НБА беа во шок и во депресија при првата неочекувана пензија на Џордан.. Многу повеќе од ебената 'decision' на Леброн
Некои логични работи има, некои глупости истрескани, али за болдовиве стварно немам коментарАбе види сеа од Шек 2000-2003 до Вејд 2011-2014 има светлосни години разлика.. Бош никогаш не изигра онака како што се очекуваше од него.. Реј Реј беше само 'role' играч и ништо повеќе.. Беше ѕвезда на времето за Суперсоникс, потоа трета опција во триото на Селтикси.. Ако прајме така сеа, Коби играше со Карл Мелоун и Гери Пејтон!
Стилот нема врска тука, мене на пример Пистол Пит ми е најкул играч шо сум го видел но со тие финти негови не постигнал многу во кариерата.. А Данкан со најдосадна игра без никакви атракции има 5 титули
Секој си наоѓа свој начин како најлесно да дојди до поени.. кога ја имаш градбата на Шек или Леброн нормално нема да застаниш тројки да шутираш.. Ако си прачка ко Дурант нормално ќе гледаш шутот да ти е вонсериски
Сите ќе се согласиме дека Леброн игра на сила.. Но не игра САМО на сила.. играч шо има во просек 41/12/9 има многу повеќе оружја од физичката доминација.. Со исклучок на плејмејкери веројатно само Лери Брд ја читал играта како него
http://uproxx.com/dimemag/2015/06/watch-lebron-james-give-champion-interview-16-years-old/[DOUBLEPOST=1434037132][/DOUBLEPOST]
Никој не го ставил Леброн пред Џордан.. Ретко кој го става и втор пред Карим.. Јас само реков дека дебата ќе се отвори по медиумите АКО освои годинава во вакво темпо
Во спортот легендарни играчи од типот на Али, Џордан, Рут, Пеле, Федерер толку се возвишват шо демек никој никогаш нема да ги стигни.. Колку од вас всушност сте го гледале Џордан константно како шо сега го гледаме Леброн? Поголемиот број од вас се родени околу првата пензија на Џордан.. Треба да си минимум 40 години за да си го гледал редовно.. Аааа си гледал тие утакмиците против Јута.. Ваууу.. Па да таму најјак е.. А да пуштеше тие утакмици против Пистонси кај шо го челичат не ќе беше лошо.. Или ги нема на Јутуб нив?
Факт е дека Џордан од 91-93 и 96-98 е најдобриот играч шо некогаш сме го виделе.. Но луѓето изглеа заборават дека и тој имаше тежок период како и Леброн во кој никогаш неможеше да излези од истокот.. Лери Брд и Ајзеа му го сомлеа мозокот.. Дали воопшто знаете дека Џордан без Пипен во плејофот е 1-9 ( да, еден-девет).. Дали воопшто знаете колку фанови на Булси и воопшто на НБА беа во шок и во депресија при првата неочекувана пензија на Џордан.. Многу повеќе од ебената 'decision' на Леброн
Мене па играта на Леброн многу повеќе ме потсеќа на Меџик отколку на Џордан, поготово последниве сезони.