Roland Garros 2015

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победник на Ролан Гарос 2015?

• Вкупно гласачи
    97
Статус
Затворена за нови мислења.
Нека освои, нема проблем. Што се палиш на мене не разбирам? Кога сум рекол нешто лошо за него, победил и сум рекол еј абе не заслужи, ваков е таков е. Едноставно навивам за друг и тоа е тоа, логично беше да навивам за Стан денеска.
Ne se palam ja be druze,ti se palis koga novak gubi.Moze mislis deka ne se primetuva ama daj ne se lazi te molam.Navivam za drug i toa e toa?Kakvi cudni lugje u pm,ja navivam za Novak pa milion pati sum pisal deka sakam Nadal da ja vrati formata od porano i pak da gledame epski mecevi.Sto e do tebe,Nole da se povredi ti bi organiziral proslava za toa.
P.S ova Stan sto go izigra denes e van site granici na normalata,da e nekoj teniser fizicki i psihicki spremen vaka da odigra vo cela sezona kje mu go nema krajot.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ајде едвај чекавте и веднаш проработуваат комплекси ниже вредности, во секој случај честитки на Стен за играта што ја прикажа против најдобриот тенисер во моментот сосема заслужено...

ајде едвај чекавте и веднаш проработуваат комплекси ниже вредности, во секој случај честитки на Стен за играта што ја прикажа против најдобриот тенисер во моментот сосема заслужено...

Се вели комплекси на пониска вредност.

Nema sto, ednostavno bese podobar i toa e toa, edinstveno mi e krivo sto novak mnogu glupo izigra na poslednata brejk topka i imase golemi sansi da go zeme toj gejm pa da servira za 6-5 ali sto e tuka, predaleku bese denes od pobeda, ednostavno vakov kakov sto beses protiv Vavrinka skoro i nevozmozno bese da se pobedi, caruvase na terenot, fenomenalni vineri, ednostavno go zgazi ...

Ubeden sum deka vo kariera ke dojde do RG, ama fakt e deka ova mu bese klasicna penal prilika koja za negova zal ne ja iskoristi, ali primal vakvi udari mnogu niz kariera, ne e prv pat da se sluci vakvo nesto ali prv pat e na RG, ubeden sum deka nema da se odrazi ova negativno vrz nego, naprotiv, ideme na wimby jako so nadez deka ke se vrati na sampionskite pateki. (y)

@undercover, те читам цело време, и пред секој меч пишуваш дека, ако нема ветер, Новак победува. Дали денеска Новак загуби дека во Париз дуваше ветер?
И да, дали уште експертите сеуште го нарекуваат Новак, робот, машина, монстер, и слично?

Djovak.

Ne se palam ja be druze,ti se palis koga novak gubi.Moze mislis deka ne se primetuva ama daj ne se lazi te molam.Navivam za drug i toa e toa?Kakvi cudni lugje u pm,ja navivam za Novak pa milion pati sum pisal deka sakam Nadal da ja vrati formata od porano i pak da gledame epski mecevi.Sto e do tebe,Nole da se povredi ti bi organiziral proslava za toa.
P.S ova Stan sto go izigra denes e van site granici na normalata,da e nekoj teniser fizicki i psihicki spremen vaka da odigra vo cela sezona kje mu go nema krajot.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Јас не сакам Вавринка да освои со грешки на Ноле. Денес Вавринка го реши својот противник и тоа е тоа. Како тоа тврдиш дека би организирал прослава ако се повреди Ноле? Малку безобразни ти се поракиве али нема везе. Ајде Ноле в година нека слави тука и тоа по можност против Надал во финале, поубедливи 3-0 од оние годинава во четвртфиналето, не, не е иронично, па бидете задоволни за да јас не бидам тој хејтер на Ноле.... -.-

Мора да се признае дека Ѓоковиќ секогаш ги дава најдобрите изјави и е воопшто можеби најкоректниот тенисер вон мечевите (не дека со тоа мислам дека е некоректен на мечевите). За разлика од еден Федерер, на пример.

NAJ IRONICNO od sve mi bese aplauzot na krajot od 2 min pocituvana Pariska publiko ako tolku vi bilo stalo do Novak i sakavte da pobedi kaj bevte 3 saati zosto ne go bodrevte koga mu bese najtesko ....

11391554_10153935116629745_370163372939321998_n.jpg

:pos::pos::pos:

@undercover, те читам цело време, и пред секој меч пишуваш дека, ако нема ветер, Новак победува. Дали денеска Новак загуби дека во Париз дуваше ветер?
И да, дали уште експертите сеуште го нарекуваат Новак, робот, машина, монстер, и слично?

Djovak.
I jas a I kladilnicite (1.1) a I mnogu drugi bevme ubedeni deka Novak pobeduva.E ama Stan go nashamara ko malo dete.Stan trgna so all in a I se mu odeshe od raka,ednash vo godinata na sekoj mu se pagja denot.Djovak totalno pogreshen game plan,uzasen prv servis,a I so fizioto beshe vo problemi.Rezultatot go vidovme.Ushte na sredina na vtor set znaev deka ke gubi,kolku samo se maceshe so udarite,nemashe sila vo negovite raci,ili kako shto vikat Nadalovci,nemashe ,,samodoverba,,.Ne e strashno,zavrshi najdolgata serija na tituli vo edna godina(e abe vcera chitav,prv pat nekoj teniser ushte na pochetok na juni mesec si zagarantiral plasman na zavrshniot masters vo London,pogoduvate,Djovak).Kolku chovek treba da e beden,jadosan,frustriran za da se raduva na tugj poraz.Razbiram da navivash za nekoj, ama da navivash protiv nekoj ne mi e razbirlivo.Ovde na forumov ima likovi shto povekje se zamaraat so mene,I se happy ako promasham nekogash,I toa bash za Djovak.Pa 99 % od teniskite gledachi se iznenadeni, a tie 1 % sega svrshavaat.Novak ushte na Wimby ocekuvam da me izraduva I za toa imam realni golemi prichini.No fanovite na drugite dvajca,koi shto sega ste najsilni I pokraj toa shto Fed beshe na tribinite vo Basel a Nadal na korida vo Malorca,vie na shto ke se nadevate od niv dvajcata.
Sekoja cest za Vava,kako shto losho protnoziram pishav deka e potencijalniot finalist ushte na pochetokot,go izigra najagresivnoto finale od koga gledam tenis,bogovite mu bea nakloneti,mu odeshe se od raka I denes Novak nemashe shansi.Idemooooo

I jas a I kladilnicite (1.1) a I mnogu drugi bevme ubedeni deka Novak pobeduva.E ama Stan go nashamara ko malo dete.Stan trgna so all in a I se mu odeshe od raka,ednash vo godinata na sekoj mu se pagja denot.Djovak totalno pogreshen game plan,uzasen prv servis,a I so fizioto beshe vo problemi.Rezultatot go vidovme.Ushte na sredina na vtor set znaev deka ke gubi,kolku samo se maceshe so udarite,nemashe sila vo negovite raci,ili kako shto vikat Nadalovci,nemashe ,,samodoverba,,.Ne e strashno,zavrshi najdolgata serija na tituli vo edna godina(e abe vcera chitav,prv pat nekoj teniser ushte na pochetok na juni mesec si zagarantiral plasman na zavrshniot masters vo London,pogoduvate,Djovak).Kolku chovek treba da e beden,jadosan,frustriran za da se raduva na tugj poraz.Razbiram da navivash za nekoj, ama da navivash protiv nekoj ne mi e razbirlivo_Ovde na forumov ima likovi shto povekje se zamaraat so mene,I se happy ako promasham nekogash,I toa bash za Djovak.Pa 99 % od teniskite gledachi se iznenadeni, a tie 1 % sega svrshavaat.Novak ushte na Wimby ocekuvam da me izraduva I za toa imam realni golemi prichini.No fanovite na drugite dvajca,koi shto sega ste najsilni I pokraj toa shto Fed beshe na tribinite vo Basel a Nadal na korida vo Malorca,vie na shto ke se nadevate od niv dvajcata.
Sekoja cest za Vava,kako shto losho protnoziram pishav deka e potencijalniot finalist ushte na pochetokot,go izigra najagresivnoto finale od koga gledam tenis,bogovite mu bea nakloneti,mu odeshe se od raka I denes Novak nemashe shansi.Idemooooo

Tи тука си бил? Ги уби од досада вонземјаните со зборување за Новак и те пуштија?

Tи тука си бил? Ги уби од досада вонземјаните со зборување за Новак и те пуштија?
Iskreno,se chustvuvam pochesten shto na eden lik filozof vo obid koj shto tera niz zivotot vodejki se po citati ,stavovi I nachela od drugi lugje sum uspeal da go nateram da se zamara I misli na mene I toa samo preku tastatura.Zamisli da sme na masa,so rakija I meze, ke me pamtish cel zivot

Честитики за Вавринка, апсолутно заслужено, го разби во секој поглед Новак.

Инаку едно видување на фан на Роџер, ова е најдобро можно сценарио за нас. Новак си ја заврши работата на турниров со тоа што го елиминираше Надал, а бонус беше тоа што не успеа тој да го освои РГ.

Iskreno,se chustvuvam pochesten shto na eden lik filozof vo obid koj shto tera niz zivotot vodejki se po citati ,stavovi I nachela od drugi lugje sum uspeal da go nateram da se zamara I misli na mene I toa samo preku tastatura.Zamisli da sme na masa,so rakija I meze, ke me pamtish cel zivot

За што би разговарале?

За Џокович? :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom