ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.881
- Поени од реакции
- 44.404
И ме заеба на спортска и ебам грдата.
Испадна од онаа ороспијата италијанска...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ме заеба на спортска и ебам грдата.
Испадна од онаа ороспијата италијанска...
Не е прв.Вавринка
2003- Јуниорски шампион
2015- Сениорски шампион
Прв на кој му успеало ова.
И Виландер бил јун. и сен. шампион на РГ.Вавринка
2003- Јуниорски шампион
2015- Сениорски шампион
Прв на кој му успеало ова.
Прочитав на твитер некаде, никаква поврзаност со српски коментатори нема.Не е прв.
Да слушавте англиски коментатори наместо србиве ќе знаевте повеќе.
го слушнав податокот од англиските коментатори на еуро спортПрочитав на твитер некаде, никаква поврзаност со српски коментатори нема.
@gasparlanca:Michael Llodra:"I asked Roger 'why aren't you at your friend's match?he replied 'I know he'll win,I'm watching FC Basel'
Па мислам дека и српскиот кажа, немора да ги хејтате за се и сешто.Не е прв.
Да слушавте англиски коментатори наместо србиве ќе знаевте повеќе.
Стар покварењак е Роже, као демек.@gasparlanca:Michael Llodra:"I asked Roger 'why aren't you at your friend's match?he replied 'I know he'll win,I'm watching FC Basel'
Ѓоковиќ има 8 Слемови, Федерер 17, а Надал 14. Во тежок налет е Ноле, али идат и нови сили, Мареј се враќа во форма, Надал е очаен али очекувам да се врати следната година во старото светло, така да не мислам дека максимумот на Ноле ќе е 11-12, Слемови, плус минус еден.Новак не притискаше ич коа беше потребно, посебно у третиот сет. Ама реално, и катастрофален сервис имаше, за планот кој не му успеа идеше на тоа дека Вавринка не може да му парира на повеќе од 3/4 размени, ама и тука потфрли скроз. Последен пат овака исплашен излезе против Федерер коа овај му ја прекина серијата победи (незнам на кој мастерс беше). Како и да е има уште многу години тенис кај него, најверојатно е еден од ретките кои ќе дојдат најблиску до слемовите на РФ.
Надал е очаен али очекувам да се врати следната година во старото светло, така да не мислам дека максимумот на Ноле ќе е 11-12, Слемови, плус минус еден.
Ех сега ја еба мечката и ти. Јасно е дека Надал лека полека почнува да паѓа, ама ипак 29 години има, прерано е за такви работи. Има он уште што да каже, барем според мене. Инаку истиве муабети се вртеа и за Федерер пред неколку години...Реално гледано, поверојатно е Надал да се пензионира следната година, отколку да се врати во старо светло.
Ех сега ја еба мечката и ти. Јасно е дека Надал лека полека почнува да паѓа, ама ипак 29 години има, прерано е за такви работи. Има он уште што да каже, барем според мене. Инаку истиве муабети се вртеа и за Федерер пред неколку години...