Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.873
Поени од реакции
116.157
Мене тоа не ми е јасно како може Мараси да не е добар за Европа кога пред некоја година Сампдорија играа квалификации за ЛШ таму, сега не бил добар за ЛЕ а тој на Сасуоло селскиот е добар.
Колку мртви стадиони има низ Италија што им е дозволено воопшто фудбал да се игра па Мараси бил проблем.
Да не праам муабет за останатите бош екипи што играа во ЛЕ на стадиони од пред други светски рат.
Може ради безбедносни причини, т.е. Мараси може да не ги исполнува критериумите за безбедност.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Ако се договара нешто, сјебани сте вака или онака. Или ви доаѓа Ловрен или го пуштате Кова :D
THANKS OBAMA! :(

Не бе не го даваат детево, ќе летаат веспи.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Ако стварно го продаваат Кова, тогаш јас и дефинитивно раскрстувам со клубов. Нека се ебат сите колективно, имам доволно нервози во животот as it is, нема потреба за уште една плус.
И дефинитвно сме најглупиот клуб во светот, ако било кој од Кова и Икарди продадат. Топ клубовите низ светот инвестираат со години за да добијат вакво ниво на таленти, ние ги добивме на несакајаќи и не само што не знаеме како да ги користиме оптимално, туку очигледно никој и не е свесен за каков вид на таленти станува збор. Не сериозно што кур е работава, некоја клетва или нешто слично е во прашање, руски гасовод ќе поминува од таму па Американците не растураат, подземни води? Како е можно да сме убедливо најлошо менаџираниот клуб, константно, година за година. Па ова не ни смешно веќе бре.

Секој на кој што уште не му е јасно кое ниво на талент го поседува Кова е морон! И ајде, ако странува збор за навивачи, ама кога и самото раководство не е свесно што, по игра на случајности, доби во рака, тогаш ни една придавка не е доволна. Ваков талент нема да добиеме за следните 20 години, по тие услови по кои го добивме, без разлика колку пари ќе имаме и без разлика колку вложуваме на наоѓање на таленти. И за тоа гарантирам. Треба друг клуб да ни ја потврди вредноста на играчите со кој што располагаме сега?
И во вакви услови во клубот, кога цела сезона ја помина под два трупови од тренери, без структура во играта, во тим што е во слободен пад, детето има прогрес во секој сегмент од играта, офанзива, дефанзива, технички, тактички, а има само 20 години. Најдобрите години, кога ќе има најголем ефект неговата игра, не се ни блиску. Погледнете ја неговата возрасна група, уствари нека ја погледнат оние што се платени за тоа и самите нека заклучат за каков потенцијален квалитет станува збор.

И за што ќе идат парите, за тактичките планови на Манчини. За Фелипе Мело? Кај се закачи тоа ѓубре пак.
Ја искрено се надевам дека ќе фати рак на кој што ќе ги потроши сите пари кои ги заработи паразитирајќи од клубови како нашиот precious.

Нека се ебат и Ливерпул, додека сме на таа тема. Ебати одвратните мршојадците, ако не нека кажат кој следен талент треба да им го купиме и тренираме некоја година пред да дојдат и да се закачат. Се надевам дека нема да освојат титула во следните 30 години.
Исто The Beatles suck.

ОК, последното не го мислев.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ни растураш ја растураш калимерата што си ја имаме како фан клуб :(

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ново име, Кондогбија, почнале контакти, Монако бара 30 ние наводно сме нуделе 25.
Исто и Јоветиќ е повторно у игра.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.777
Поени од реакции
17.705
Filippe melo samo stop se zatepa so igrac Od istata ekipa
Ништо ново, 2 месеци ќе е кај вас ќе го седнат на клупа и после 2 недели изјава ќе излези во стилот - Му кажав на навивачите на Јуве дека го мразам интер до дното на душата.

Како шо напрај во Јуве.

Чувајте си го Медел овај ист играч е и во квалитет и се само ќе зема поголема плата.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Икарди го продолжи договорот со Интер до 2019 година и ќе зема накај 4 милиони на годишно ниво.
Му ебам тоа папучарот,Ванда ги водела преговорите.
Па така ако следна година не избори Интер ЛШ,кој сака да го купи ќе треба дебело да плати.
Исти така и Ханда ќе го продолжел договорот,втор голман изгледа ќе биде Миранте.

Фелипе Мело е само шпекулација,не треба таков ебан психопат во тим.
Од Галата може само Алекс Телес да се земе.
Дардер од Малага или неговиот агент беше,изјавил дека ако стигнела понуда од Интер,без размислување би ја прифатиле.
Некојси Мајуке од Крузеиро сакале да ги земат,8-9 милиони вредел.
Сеуште не ми е јасно зошто трчаат по Квадрадо кога може лесно да го доведат Конопљанка.му истекува договорот,дај му 2.5 милиони по сезона и ај чао.
Џердо на една страна,Конопот на спротивна,Кова позади нив централно и Икарди во шпиц и ај со здравје.

Само да не се шитне Кова,ќе им испратам дрон-бомба.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Продажба на Ковачич ке биде најголемата грешка во историјата на клубот, освен ако сумата не биде над 50м евра тоа е веќе друга приказна...

25 милиони за тој играчот од Монако се нереални и нема потреба да се трошат на таков играч, и онака според мене средниот ред ни е најквалитетниот дел од тимот. Потребен ни е партнер на Ранокиа во одбраната, и 1 вистинско засилување во нападот.

Се надевам дека ке останеме на 4-3-1-2 што се докажа како најупешен систем до сега, иако сум скоро сигурен дека Манчини ке прави промена, највероатно 4-2-3-1 или 4-3-3. Ризична промена но со 2 заилувања во нападот може и тоа како да функционира.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Добро бе како досега не прочитав некој да спомни странични бекој?..со кој мислите да играме другата сезона?..со Нагатомо,дедоми Кампањаро и Џонатан?..или Хуан како лажен лев бек?..во секоја нормална екипа има барем еден асолен бек а кај нас сите до еден инвалиди...ниту брзина,ниту техника,ниту снага ниту центаршут..во модерниот фудбал се бараат добри,цврсти и брзи бекој..а ние ...ние го имаме Кампањаро

Од кога си замина Мајкон бел ден не видовме со бекојте...онај Нагатомо не знам зошто сеуште го држат да му ебам племето негово самурајско.. ајт сиктер во Нагоја таму ќе го гледам кај шо се глупира онде по теренот..па и Џонатан и Додо..типични печалбарски ѓупци..4 години со истите бекој се тегниме и никако да го сменат па после се чудиме зошто сме на 7-8 позиција..епа Ковачич и Хернанес неможат сами да креираат акции..треба некој од страна да поможи со уфрлување,добар пас,центаршут како Мајконот на времето а не вака да го гледаме Кампањаро забавената снимка

Член од
23 август 2010
Мислења
39.873
Поени од реакции
116.157
Сантон го имаме лево, десно треба уште еден. Не ми се допаѓа опцијата Д'Амброзио-Нагатомо, рак ќе добијам еден ден од двајцата. Мора десен бек да се зима под итно.

R

red.devil

Гостин
Сантон не играше десно? :unsure:

Јас така го памтам од Интер порано а после тоа и во Њукасл.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Сантон го имаме лево, десно треба уште еден. Не ми се допаѓа опцијата Д'Амброзио-Нагатомо, рак ќе добијам еден ден од двајцата. Мора десен бек да се зима под итно.
Ајде Сантон барем дефанзивно е солиден и не е киксер,ама пак треба барем двајца офанзивни бекој бидејќи во нападот и креирањето на акции сме за греота..Ковачич и Хернанес делуваат изгубено секој натпревар бидејќи се вртат со топката 60 минути и нема на кој да му подадат..епа и мене соиграчи да ми се Ди Амбросио и Нагатомо не му подавам..од шо мака да му подавам кога ионака толку му се можностите и неможат ништо друго да направат освен да ја примат топката и да ја подадат до најблискиот соиграч..

Ни требаат брзи бекој,пробивни каде ќе гризат и ќе испраќаат центаршутеви на секое..каде ќе се уфрлаат и ќе бидат снаодливи во нападот..во денешниот фудбал бекојте се пола екипа и едноставно управата на чело со Тохир мора да се свесни за ова и да тргнат кон ангажирање на асолни бекој...неможи уште на Џонатан,Нагатомо,Кампањаро и ДИ Амборисо да се надеваме дека ќе имаат добра сезона за да завршиме 5 место..сиктер таму сите комплет и нови играчи...

Со добри бекој и Ранокија и Хуан и Ковачич и Хернанес ќе изгледаат подобри..со тоа и подобар тим...

Kajgana Shop

На врв Bottom