Фан Клуб: Интер

По 22 гола имаат двајцата, ја делат наградата или?
Па мислам дека се гледаат и асистенциите, Икарди е боље у тој случај.
Т.е у секој случај е боље од Лука Тони, не знам точно колку гола сезонава му се first-touch.[DOUBLEPOST=1433107063][/DOUBLEPOST]Mauro Icardi has been involved in 28 goals this season (22 goals + 6 )more than any other player in Serie A.

Последно уредено од модератор:
Ако не добие Џенова дозвола за да игра во Европа ке искористиме ние?

Гледам на резултати и 7мо пласираната Сампдорија игра квалификјации а Џенова е 6та...

Да не се за Coppa Italia тие места, колку што знам 4 и 5 место иде во ЛЕ.

Ако не добие Џенова дозвола за да игра во Европа ке искористиме ние?

Гледам на резултати и 7мо пласираната Сампдорија игра квалификјации а Џенова е 6та...
Ако не добие Џенова, Сампдорија иде на нивно место.

Тоа што не ми е јасно е на резултати табелата, кај Сампдорија стои дека одат лига европа а кај Џенова не..

http://prntscr.com/7bzz0r

Оти се грди ко пасуљ. Финансии ваљда, ГОЉО МОЈ.

Проблеми со стадионот... Сампдорија европските натпреварувања ќе ги игра на стадионот на Сасуоло, додека Џенова јаде казна зошто навреме не осигурала друг стадион кадешто ќе ги игра натпреварите

Проблеми со стадионот... Сампдорија европските натпреварувања ќе ги игра на стадионот на Сасуоло, додека Џенова јаде казна зошто навреме не осигурала друг стадион кадешто ќе ги игра натпреварите
Овој шинтерашоф грешни информации пушта, му ебам тоа сКоби-то.

Па пак ти беше добар аргументот. Мизерија е, немаат асален стадион да играат во Европа. :D

Не не, аргументот ми е невалиден пошто имате дадено најмногу голови :D
Иначе, не знам дали сите стадиони на прволигашите во англија се приспособени или исполнуваат услови за настап во европски натпреварувања.

Мене тоа не ми е јасно како може Мараси да не е добар за Европа кога пред некоја година Сампдорија играа квалификации за ЛШ таму, сега не бил добар за ЛЕ а тој на Сасуоло селскиот е добар.
Колку мртви стадиони има низ Италија што им е дозволено воопшто фудбал да се игра па Мараси бил проблем.
Да не праам муабет за останатите бош екипи што играа во ЛЕ на стадиони од пред други светски рат.

Ако се договара нешто, сјебани сте вака или онака. Или ви доаѓа Ловрен или го пуштате Кова :D
1525625_357424954456574_4994987603584823912_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom