Ј
јовица11
Гостин
Мене не ми е ни послаба ни помалу шокантна, серијава сеуште ми е ОДЛИЧНА.Во оваа сезона Габи rocks, нејзиниот лик е толку променет на подобро, чекам нова епизода.Знае ли некој кога излага?
Си продолжи со своите дубарии и ја приведоа Линет во полиција зошто имаа доказ за тогаш кога Линет и даде шамар во бутикотшто се случи со Кајла, знам дека правеше дубари, ама не го видов епилогот?
Златен торентЛуѓе разочарување, нема Очајни домаќинки веќе, на А1 рекламираа нов сериски филм што ќе почне во вторник во 21 часот,
Ништо
В комшии се вселиА уствари Мајк кај отиде?Пошто Сузан директно ја покажаа со друг...
5та сезона ќе ти објасни се :back:А уствари Мајк кај отиде?Пошто Сузан директно ја покажаа со друг...
Е каде е Мајк?Дознав каде е мајк и го мразам, исто како и Сузан, не знам зашто, али Сузан е за мене дроља иако е најсмешна
Јас побрзо би рекол трапав отколку глупав.Сузан, таков и е ликот, драматичен лик, смешен и се разбира во моменти глупав.
Енивеј, слушнав дека Иди ќе ја напушти серијата?
Goodbye, Housewives!
:pos2::pos2: Па серија е ова, нема причина зошто да ја мразиш, мене со Бри ми е најинтересен лик, Габи веќе се спушта надоле :wink:Дознав каде е мајк и го мразам, исто како и Сузан, не знам зашто, али Сузан е за мене дроља иако е најсмешна