Desperate Housewives

Која Очајна домакинка ви се допаѓа најмногу?

• Вкупно гласачи
    18
  • Гласањето е завршено на .
Ј

јовица11

Гостин
Мене не ми е ни послаба ни помалу шокантна, серијава сеуште ми е ОДЛИЧНА.Во оваа сезона Габи rocks, нејзиниот лик е толку променет на подобро, чекам нова епизода.Знае ли некој кога излага?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па не е нешто шокантно ова со скокот од 5 години, дури и можеби поинтересно е вака, наеднаш сите ликови се прикажуваат во улога во која не си ги ни замислувал. Едвај чекам да почне другата сезона од вторник.

П.С. Дека периодов бев многу зафатена и не гледав често, може некој да ми каже што се случи со Кајла, знам дека правеше дубари, ама не го видов епилогот?

Ј

јовица11

Гостин
Девојчето (Кајла) заврши исто неславно како што почна, си замина од Вистирија Лејн:vozbud:После сите фрки кои ги направи со близнаците, Линет и Том ја испратија кај баба и, мислам, не сум сигурен бидејки оддамна ги гледав тие епизоди, во секој случај беше разоткриена и испратена авеј.На моја радост Кајла замина, бидејки не можев да ја гледам во серијата (не дека беше подла, толку серии имам изгледано со слични ликови, шо оваа дури беше пис оф кејк) ама самата актерка будеше таква одбивност кај мене, што одвај чекав да замине.Инаку 5-тата сезона ќе почне брзо на А1, како што беше најавено, или не?!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Оваа епизода уште летото ми е гледана, сепак мене многу повеќе ми се допаѓа 5та сезона, оваа некако ми беше слаба во споредба со другите, а 5та значително подобра, сите тие ситуации после 5 години ми се поинтересни :pipi:

Сега сигурно од вторник ќе оди 5та сезона? Имаше реклама?

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
што се случи со Кајла, знам дека правеше дубари, ама не го видов епилогот?
Си продолжи со своите дубарии и ја приведоа Линет во полиција зошто имаа доказ за тогаш кога Линет и даде шамар во бутикот
Инаку Кајла ја откри Том кој почна да и поставува стапица- и рече дека мора таа и Линет да бидат одвоени и дека Линет после притворот ќе се врати дома, а Кајла ќе мора да оди на друго место да живее и тогаш Кајла испаничена призна дека таа ја наместила Линет, и го замоли татко и да не кажува за тоа дека не сака да ја напушти куќата. Но Том сето тоа го имаше снимано на мобилен и така се се откри...
Конечно замина малава, не можав да ја поднесам

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Луѓе разочарување, нема Очајни домаќинки веќе, на А1 рекламираа нов сериски филм што ќе почне во вторник во 21 часот,
Ништо :toe:

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Гледав неколку епизоди од наредната сезона, и навистина се е изменето. Посебно животот на Габи. А богами и на Бри и на Сузан.Мислам дека ова им е најинтересна сезона.

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
А уствари Мајк кај отиде?Пошто Сузан директно ја покажаа со друг...

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Дознав каде е мајк и го мразам, исто како и Сузан, не знам зашто, али Сузан е за мене дроља иако е најсмешна

Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
Дознав каде е мајк и го мразам, исто како и Сузан, не знам зашто, али Сузан е за мене дроља иако е најсмешна
Е каде е Мајк?
Се остави со Сузан заради сообраќајката што ја направија, раскинување кое Сузан го сакаше, што е крив Мајк тука?Јес да е одбивен и да е досаден(отсекогаш бил),али твојот пост направи како да е кој знае каде па другите да се чудат.
Сузан, таков и е ликот, драматичен лик, смешен и се разбира во моменти глупав.
Енивеј, слушнав дека Иди ќе ја напушти серијата?
Goodbye, Housewives!

The news over on Wisteria Lane (via Tv Guide Magazine) is Edie
Britt, played by actress Nicollette Sheridan, will be
moving on and leaving Desperate Housewives!!
No word on when or the reasoning behind it, but we're sure further
details are to come.

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Сузан, таков и е ликот, драматичен лик, смешен и се разбира во моменти глупав.

Енивеј, слушнав дека Иди ќе ја напушти серијата?
Goodbye, Housewives!
Јас побрзо би рекол трапав отколку глупав. :)

Ако е вистина, нема да биде толку интересно без Иди. Сцените со неа се навистина добри. :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
:pos2::pos2: Па серија е ова, нема причина зошто да ја мразиш, мене со Бри ми е најинтересен лик, Габи веќе се спушта надоле :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom