#иамкомплексибодовите и начинот на кој играш фудбал немаат врска едно со друго
ама да го разбереш тоа треба да имаш нешто во главата освен еготрип
Сеа сфаќаш зошто играш во трета лига ?Па и да ме стегнала задња ложа, ќе го шутнам преку нозе, ko te jebe stivi bajo moj.![]()
жабари нашле да зборат за убав фудбалДа брат така е.
#ubavfudbal #uaaaparkedbus #okpozzz
Не се правете филмови. Арсенал со најпосраниот фудбал да освои титула со еден поен предност пред вториот ќе се исерете овде на сите врз главата. Инаку да, бодовите и начинот на кој играш имаат и те како врска. Оној кој има повеќе бодови (посебно кога разликата надминува 6-7 бодови) играл подобро од оној кој има помалку бодови. Затоа што во фудбалот целта се бодовите, а многу луѓе имаат погрешна перцепција за добра игра и убав фудбал. Челзи сезонава играше подобро од сите во Англија и затоа е заслужено прв.
Кога бил у младинците тренерот им пуштал видеа од Рој Кин, true storyСеа сфаќаш зошто играш во трета лига ?![]()
Да, и секогаш веѓите требаше споени да ни бидат, као божем идеме у битка на Неретва.Кога бил у младинците тренерот им пуштал видеа од Рој Кин, true story![]()
Али порасна ти, рече кој го ебе, ќе си бидам ја Марко РојсДа, и секогаш веѓите требаше споени да ни бидат, као божем идеме у битка на Неретва.![]()
Еве јасMisir4iJNa, koj 4e otvara tema?
Ima vreme, mesec i ne6to ama pak, da si pra6a(m).