Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Некој да ми даде линк каде може да го спуштам МОТD???

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Најискрено и мене ми се виде како да го пушти. И тоа без никаква повреда, оти во такви ситуации играчот по автоматизам се фаќа за задната ложа, овој само застана.
А мене пак и на прв поглед ми се виде дека се работи за повреда. Преголема случајност е Муниеса да го пушти туку-така да даде гол. И пак ќе прашам, не гледам причина зошто некој би застанал за Стиви да даде гол?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
А мене пак и на прв поглед ми се виде дека се работи за повреда. Преголема случајност е Муниеса да го пушти туку-така да даде гол. И пак ќе прашам, не гледам причина зошто некој би застанал за Стиви да даде гол?
Водиш 5-0, знаеш дека ќе победиш, знаеш дека си оди легенда која ја почитуваш, ти паѓа и малце жал за него. Што да не :unsure:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Водиш 5-0, знаеш дека ќе победиш, знаеш дека си оди легенда која ја почитуваш, ти паѓа и малце жал за него. Што да не :unsure:
Да, ако се работи за Македонска лига. Значи нема шанса некој да застани и да го пушти Џерард да даде гол. Пак на Муниеса многу тешко му падна шо ќе си оди Џерард. :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Да, ако се работи за Македонска лига. Значи нема шанса некој да застани и да го пушти Џерард да даде гол. Пак на Муниеса многу тешко му падна шо ќе си оди Џерард. :D
Добро де, ама и да му го пуштил, што има врска.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Добро де, ама и да му го пуштил, што има врска.
Лично за мене, би било понижување некој да ме пушти за да дадам гол. Со што не мора да значи дека и Стиви ќе се согласи. :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Лично за мене, би било понижување некој да ме пушти за да дадам гол. Со што не мора да значи дека и Стиви ќе се согласи. :D
Да бе, во моментот ќе си речеш чекај бе, овој изгледа ме пушта намерно да дадам гол. И ќе му ја подадеш на голманот :D

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074

Чудово :icon_lol: го виде, или одма у напад тргна?

Го видов дека чудно подзастана, што можеби е повреда, а можеби и глумење лудило. Излегол, излегол, не навлегувам да нагаѓам понатаму.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Абе си рече шо ќе му одам на овај, ќе се лизни, да не се мачам за џабе. Али Степче го заеба и гол си даде.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.371
Поени од реакции
5.570
They saying you were playing boring footbal, what is your coment on that?
Who played better than us?Arsenal?
Yeah,12 points behind.:drk:

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
They saying you were playing boring footbal, what is your coment on that?
Who played better than us?Arsenal?
Yeah,12 points behind.:drk:
бодовите и начинот на кој играш фудбал немаат врска едно со друго
ама да го разбереш тоа треба да имаш нешто во главата освен еготрип

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
На крај само бодовите се бројат, освоени со шампионска игра :)

fabre.png

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.246
Поени од реакции
18.449
Да брат така е.

#ubavfudbal #uaaaparkedbus #okpozzz

Не се правете филмови. Арсенал со најпосраниот фудбал да освои титула со еден поен предност пред вториот ќе се исерете овде на сите врз главата. Инаку да, бодовите и начинот на кој играш имаат и те како врска. Оној кој има повеќе бодови (посебно кога разликата надминува 6-7 бодови) играл подобро од оној кој има помалку бодови. Затоа што во фудбалот целта се бодовите, а многу луѓе имаат погрешна перцепција за добра игра и убав фудбал. Челзи сезонава играше подобро од сите во Англија и затоа е заслужено прв.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.970
Поени од реакции
67.765
Имењак, ја налетав на изјава на Муниеса во која се диви на стиви џи, и тоа пред мечот. Па затоа кога го видов дека успорува, си го помислив она што и повеќето.

Stoke City defender Marc Muniesa hopes to feature in Steven Gerrard’s final match in English football.

The Potters host Liverpool on the final day of the season on Sunday in what will be the last game of Gerrard in the Reds’ jersey and Muniesa wants to be a part of it.

The Spanish defender said: "Gerrard's a legend for Liverpool and for England and it will be a sad day he's leaving English football, but we will enjoy it.

"When you play against these top players they are special occasions."

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Од 4 играат Мидлзброу-Норич, финалето од плеј оф-от. Се надевам од Август ќе се врати ПЛ фудбалот на Риверсајд. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom