А мене пак и на прв поглед ми се виде дека се работи за повреда. Преголема случајност е Муниеса да го пушти туку-така да даде гол. И пак ќе прашам, не гледам причина зошто некој би застанал за Стиви да даде гол?Најискрено и мене ми се виде како да го пушти. И тоа без никаква повреда, оти во такви ситуации играчот по автоматизам се фаќа за задната ложа, овој само застана.
Водиш 5-0, знаеш дека ќе победиш, знаеш дека си оди легенда која ја почитуваш, ти паѓа и малце жал за него. Што да неА мене пак и на прв поглед ми се виде дека се работи за повреда. Преголема случајност е Муниеса да го пушти туку-така да даде гол. И пак ќе прашам, не гледам причина зошто некој би застанал за Стиви да даде гол?
Да, ако се работи за Македонска лига. Значи нема шанса некој да застани и да го пушти Џерард да даде гол. Пак на Муниеса многу тешко му падна шо ќе си оди Џерард.Водиш 5-0, знаеш дека ќе победиш, знаеш дека си оди легенда која ја почитуваш, ти паѓа и малце жал за него. Што да не![]()
Добро де, ама и да му го пуштил, што има врска.Да, ако се работи за Македонска лига. Значи нема шанса некој да застани и да го пушти Џерард да даде гол. Пак на Муниеса многу тешко му падна шо ќе си оди Џерард.![]()
Лично за мене, би било понижување некој да ме пушти за да дадам гол. Со што не мора да значи дека и Стиви ќе се согласи.Добро де, ама и да му го пуштил, што има врска.
Да бе, во моментот ќе си речеш чекај бе, овој изгледа ме пушта намерно да дадам гол. И ќе му ја подадеш на голманотЛично за мене, би било понижување некој да ме пушти за да дадам гол. Со што не мора да значи дека и Стиви ќе се согласи.![]()
Долг пост
бодовите и начинот на кој играш фудбал немаат врска едно со другоThey saying you were playing boring footbal, what is your coment on that?
Who played better than us?Arsenal?
Yeah,12 points behind.![]()
Да брат така е.бодовите и начинот на кој играш фудбал немаат врска едно со друго
ама да го разбереш тоа треба да имаш нешто во главата освен еготрип
А мене пак и на прв поглед ми се виде дека се работи за повреда. Преголема случајност е Муниеса да го пушти туку-така да даде гол. И пак ќе прашам, не гледам причина зошто некој би застанал за Стиви да даде гол?
Имењак, ја налетав на изјава на Муниеса во која се диви на стиви џи, и тоа пред мечот. Па затоа кога го видов дека успорува, си го помислив она што и повеќето.Да, ако се работи за Македонска лига. Значи нема шанса некој да застани и да го пушти Џерард да даде гол. Пак на Муниеса многу тешко му падна шо ќе си оди Џерард.![]()