Serie A 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
И Леле Ориали испадна Бигон.

Што поише моеш да очекуваш од глупав хрват. Крајно неписмен.
Алегри ги потценил Лацио и затоа се одлучил да игра со 3ца позади. :гик:

С

СаШеНкО

Гостин
Не видoв убaвo oд мoбилен гледaм, нa Мaтри пoништениoт гoл ствaрнo беше oфсaјд?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Беше. Исто као ситуацијата со Брозовиќ во саботата.

С

СаШеНкО

Гостин
Мене ми се виде кaкo Лихт. дa беше oфсaјд a oвoј дa втрчa oтпoсле a дa не беше oфсaјд. Незнaм..

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.247
Поени од реакции
18.453
Интераши знам дека многу ќе навивате за Барса на 6ти јуни.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не верувам некој да навивал за Баерн ама ајде:)
Јбг во Интер играше Пандев и со тоа самото си носеше фановите на Македонија да навиваат за Интер во тоа финале..плус Интер е каде каде посимпатична и поинтересна екипа од Јувентус од неутрален аспект со оглед на црното минато на Јувентус и нивното гнасно реноме како клуб

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не верувам некој да навивал за Баерн ама ајде:)
Не бе ич, баш ви беше искурац фактот што Интер ќе стане првата италијанска екипа што освоила триплете.:toe:

Иначе ова ќе биде најгнасното финале, гледано од Интерашки аспект. :popce:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.252
Поени од реакции
8.168
Јбг во Интер играше Пандев и со тоа самото си носеше фановите на Македонија да навиваат за Интер во тоа финале..плус Интер е каде каде посимпатична и поинтересна екипа од Јувентус од неутрален аспект со оглед на црното минато на Јувентус и нивното гнасно реноме како клуб
Црно минато од кое се ослободени, со други зборови црно минато само во нечии глави односно изрежирано. Затоа сакам Јуве да ја осакати федерацијата со пола милијарда евра отштета па нека размислат пак дали ќе одат по нечив гз и дали ќе исфрлаат некој од лига за туѓи кејфови.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Не бе ич, баш ви беше искурац фактот што Интер ќе стане првата италијанска екипа што освоила триплете.:toe:

Иначе ова ќе биде најгнасното финале, гледано од Интерашки аспект. :popce:
Искрено да глеаме на работите и тогаш нејќев да освои Интер и сеа нема да сакам Јуве да е шампион.

Не ми е логично да посакувам успех на конкурент. Сфеедно би ми било за Лига Европа пример али за Лига на Шампиони н-и-к-а-к-о!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom