Serie A 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.252
Поени од реакции
8.168
Кој вика дека се ослободени? Вие Јувенташите? Јувентус прописно си беше казнет за сите неправди што ги правел во тој период и нема никакво ослободување.
Не за џабе ги мољакаат Јуве да не ја тужат федерацијата за тие 450 милки затоа што ќе банкротирала.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Јувентус од секогаш бил најстабилен тим во Италија. Никогаш немало правење брзи пари и да се оштети клубот од тоа. Тоа што се местело по некоја утакмица, за тоа треба минимум две екипи. Заплетени се многу тимови во тоа само што Јувентус го изеде подебелиот крај.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Вие сте познати како тиња екипа која поголем дел од својата историја била на ова ниво на кое е сега па никому ништо. Мувла си бевте, мувла останавте. Триплетето веќе е заборавено од сите освен од вас интерашите. Тоа му доаѓа ко некој дедо кога му раскажува на внук: "Е внучко, јас кога бев млад..."
Тиња, тиња јеби га. Боље тиња него местачи и најгнасна екипа.
Триплетето можда е заборавено ама битно негде пишува кои клубови го имаат освоено истото.
Исто као што пишува дека Јувентус беше избацен у 2ра лига заради местење првенство. :kuracc:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.957
Поени од реакции
116.533
Вие сте познати како тиња екипа која поголем дел од својата историја била на ова ниво на кое е сега па никому ништо. Мувла си бевте, мувла останавте. Триплетето веќе е заборавено од сите освен од вас интерашите. Тоа му доаѓа ко некој дедо кога му раскажува на внук: "Е внучко, јас кога бев млад..."
Како може само ние да го памтиме кога сме единствениот италијански тим што го остварил тоа? Или тоа ти не го памтиш па кажуваш за цел свет, односно генерализираш? Интер не бил тиња екипа низ својата историја, него еден од трите најголеми италијански гиганти, покрај Милан и Јувентус нормално, и не знам што ти е поентата и на тебе а и на некои други членови овде. Што демек ти се пуни егото што Јуве е најдобар сега а Интер во тешки кризи? Па нека ти текне кај беше Јувентус 2006, 2007, 2008, тие години, па еве сега каде е. Не знам стварно што ќе се случи во иднината ама факт е дека Интер не може полошо од ова и ќе се опорава во следниот период. Исто и Милан секако.

Не ве разбирам најискрено, Јувентус играше во Серија Б, се брукаше после и во Серија А, па никогаш не сум кажал дека е мал тим или просечно селско тиња тимче, на страна што ги мразам од дното на душата. Јас ги мразам ко клуб, ама не можам да го оспорам фактот дека Јувентус е голем тим.

Бог да чува. :popce:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.252
Поени од реакции
8.168
Тиња, тиња јеби га. Боље тиња него местачи и најгнасна екипа.
Триплетето можда е заборавено ама битно негде пишува кои клубови го имаат освоено истото.
Исто као што пишува дека Јувентус беше избацен у 2ра лига заради местење првенство. :kuracc:
Реал го нема освоено, бољи сте од нив.

Иначе ти реков, местењето е во вашите глави само, земи читни по интернетов.[DOUBLEPOST=1432159192][/DOUBLEPOST]
Како може само ние да го памтиме кога сме единствениот италијански тим што го остварил тоа? Или тоа ти не го памтиш па кажуваш за цел свет, односно генерализираш? Интер не бил тиња екипа низ својата историја, него еден од трите најголеми италијански гиганти, покрај Милан и Јувентус нормално, и не знам што ти е поентата и на тебе а и на некои други членови овде. Што демек ти се пуни егото што Јуве е најдобар сега а Интер во тешки кризи? Па нека ти текне кај беше Јувентус 2006, 2007, 2008, тие години, па еве сега каде е. Не знам стварно што ќе се случи во иднината ама факт е дека Интер не може полошо од ова и ќе се опорава во следниот период. Исто и Милан секако.

Не ве разбирам најискрено, Јувентус играше во Серија Б, се брукаше после и во Серија А, па никогаш не сум кажал дека е мал тим или просечно селско тиња тимче, на страна што ги мразам од дното на душата. Јас ги мразам ко клуб, ама не можам да го оспорам фактот дека Јувентус е голем тим.

Се додека за вас Јуве е клуб со мрачно минато за мене е Интер мувла тим. Повеќето од титулите што ги освои Јуве, за кои вие Интерашите се жалите дека сте оштетени, Интер не ни беше во конкуренција за истите и се бореше за 3, 4, 5 или 6 место. Милан, Рома, Лацио, Фиорентина или Парма не се бунеа ама битно петтиот или шестиот тим во лигата бил оштетен. Јуве од 92-3 до 2006 два-три пати дали бил во трка со Интер за титула.

Последно уредено:
Член од
23 август 2010
Мислења
39.957
Поени од реакции
116.533
Реал го нема освоено, бољи сте од нив.

Иначе ти реков, местењето е во вашите глави само, земи читни по интернетов.[DOUBLEPOST=1432159192][/DOUBLEPOST]
Се додека за вас Јуве е клуб со мрачно минато за мене е Интер мувла тим. Повеќето од титулите што ги освои Јуве, за кои вие Интерашите се жалите дека сте оштетени, Интер не ни беше во конкуренција за истите и се бореше за 3, 4, 5 или 6 место. Милан, Рома, Лацио, Фиорентина или Парма не се бунеа ама битно петтиот или шестиот тим во лигата бил оштетен. Јуве од 92-3 до 2006 два-три пати дали бил во трка со Интер за титула.
А битно е дали сме биле во трка за титулата ако вие сте местеле? Мене искрено кур ме боли дали сме биле или не сме биле, ако сте местеле си ја заслужувате казната и тоа е тоа. А сте местеле секако, затоа што за тоа беа пружени докази и регуларно си бевте исфрлени во понизок ранг. Сето тоа делегирање судии за секое ебано коло и уште милион други прљави работи не смееше да остане неказнето.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
За овој Матри само да ви извлечеме 10 милиони и стоплете прајте!

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917

ќе се оправат и милан и интер под услови сопствен стадион да изградат или пак пребогат шеик да ги купи и да фрла големи пари што секако ова второво е малку потешко ... тоа го гледам како чекор напред кон опоравање на миланските екипи..

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
За овој Матри само да ви извлечеме 10 милиони и стоплете прајте!
како да ни извлечете кога вие сеуште ни ги исплаќате ратите за него?

е гениј, ви го продаде, ви го земавме на позајмица и ни донесе титула :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom