Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
И Леле Ориали испадна Бигон.

Што поише моеш да очекуваш од глупав хрват. Крајно неписмен.
Алегри ги потценил Лацио и затоа се одлучил да игра со 3ца позади. :гик:

Не видoв убaвo oд мoбилен гледaм, нa Мaтри пoништениoт гoл ствaрнo беше oфсaјд?

Беше. Исто као ситуацијата со Брозовиќ во саботата.

silver-star-cutout-19976-18.jpg

Фала, чао, пријатно :vozbud:

Мене ми се виде кaкo Лихт. дa беше oфсaјд a oвoј дa втрчa oтпoсле a дa не беше oфсaјд. Незнaм..

Интераши знам дека многу ќе навивате за Барса на 6ти јуни.

Не верувам некој да навивал за Баерн ама ајде:)

Јбг во Интер играше Пандев и со тоа самото си носеше фановите на Македонија да навиваат за Интер во тоа финале..плус Интер е каде каде посимпатична и поинтересна екипа од Јувентус од неутрален аспект со оглед на црното минато на Јувентус и нивното гнасно реноме како клуб

Не верувам некој да навивал за Баерн ама ајде:)
Не бе ич, баш ви беше искурац фактот што Интер ќе стане првата италијанска екипа што освоила триплете.:toe:

Иначе ова ќе биде најгнасното финале, гледано од Интерашки аспект. :popce:

Јбг во Интер играше Пандев и со тоа самото си носеше фановите на Македонија да навиваат за Интер во тоа финале..плус Интер е каде каде посимпатична и поинтересна екипа од Јувентус од неутрален аспект со оглед на црното минато на Јувентус и нивното гнасно реноме како клуб
Црно минато од кое се ослободени, со други зборови црно минато само во нечии глави односно изрежирано. Затоа сакам Јуве да ја осакати федерацијата со пола милијарда евра отштета па нека размислат пак дали ќе одат по нечив гз и дали ќе исфрлаат некој од лига за туѓи кејфови.

Не бе ич, баш ви беше искурац фактот што Интер ќе стане првата италијанска екипа што освоила триплете.:toe:

Иначе ова ќе биде најгнасното финале, гледано од Интерашки аспект. :popce:
Искрено да глеаме на работите и тогаш нејќев да освои Интер и сеа нема да сакам Јуве да е шампион.

Не ми е логично да посакувам успех на конкурент. Сфеедно би ми било за Лига Европа пример али за Лига на Шампиони н-и-к-а-к-о!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom