Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Мене не ми крашнува со Grenade Launcher. Незнам зашо. А Sticky Bombs избегавам, дури и на The Big Score (Obvious), Коа треба да срушиш кафезите, еднаш искористив Grenade Launcher и работеше се како шо треба. Вториот пат со RPG и ми кажа "a crew member was killed".

А да пробаш со Update v2. Работи за мене. Коа користиш Sticky Bombs или други експлозиви крашнува на Character Switch.
еве само што ја поминав, значи два пати ми крашна на последната ама не на исто место, еднаш прееска кога не нападна хеликоптерот у таа фабриката кај што напагаат, и втор пат сега кога ја скратив првата cutscene со лестер. Незнам што да ти кажам јас имам апдејт в3 и крак в4

Пак ќе пробам со постар update кога ќе имам време, имам пробано со Update 1, 4 и 5, со 2 и 3 не, се надевам тоа ќе биде решението.

Grand Theft Auto V-RELOADED
Ова го ставиле во .dll-то, многу ги напиња social club :D
RMYXHIT.png

Ако сакате да го пробате кракот на RELOADED а ја имате 3DM верзијата и не сакате да ја симнувате цела повторно, има 2-3 чекори што првин треба да се направат.
Пишете ми пп.

Го ставив новиот RLD крак. Едноставна процедура е. Играв едно пола саат, стабилно и иде боље, мада претходно (со 3DM) имаше ситуации кога иде боље, па покасно ако укључиш зеза :D Сега за сега ок. Наводно со овој крак нема крешови, а играта се стартува од GTAVLauncher.exe. Не со 3-rd party како со 3DM.

Стварно не сфаќам шо искомплициравте толку со 3ДМ :D
јас апсолутно ништо не напраив, ја свртев пред некој ден, освен едно 10 крешнувања нишо посебно не ми се деси.
(re-pack од Maxagent ми е верзијата, али ја тргнаа од kickass)

Подобар ли е RELOADED? Крашнува со 3DM.
Код:
Save for RELOADED Crack are Stored..
C:\ProgramData\Socialclub\RLD!\271590

Start The Game With "GTAVLauncher.exe"
Нема нишо savedata таму. Го сменив името во .ini фајлот. кај се наоѓат?

Пушти ја прво играта со RLD крак само еднаш, ќе се креира фолдерот.

Пушти ја прво играта со RLD крак само еднаш, ќе се креира фолдерот.
Се снајдов. Него тука форумот коче нешто, па неможев да го избришам постот.
Ги префрлив од Documents/Rockstar Games/GTA V у C:\ProgramData\SocialClub\%USERNAME%\271590

Само па крашнува коа идам Mission Replay или Strangers and Freaks Replay.

GTA 5 Intel AMD Switchable Graphics HOTFIX
Испробано, работи кај мене.

Дајте honest review за GTA Online. Посебно Heists. Сегде читам loading, joining match, leaving match и уше шо не...
И серверите биле пуни twats trolls and cheaters.

Каде може GTA V да се купи во Македонија за компјутер

Пазете со модовите angry planes и noclip или така нешто, имаат keylogger у нив.

а дали е 3600 или повеќе
пишав jugoton на гугл, кликнав на првиот резултат, скролнав малце доле и ете ја гта 5. ја кликнав и пишуваше колку пари е
замисли сега да ти текнеше да го направиш тоа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom