Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Супер дечки фала, ајде ќе пробам денеска :)
уживај, и ако не успееш неколку пати, ќе се привикнеш и ќе ти стане јасно и полесно :D и мене не ме бива многу за летање, али од поише пати се учи :)

Нели пишува инструкции горе у ќошо за контроли и шознам...
Ја на xbox 360 controller играам и супер е. Само треба да штракаш на А да трча, не као на тастатурата, само Shift.

и од сите тука испадна само еден има огигинал а? сите крак играте... тоа сме ние, македончиња

и од сите тука испадна само еден има огигинал а? сите крак играте... тоа сме ние, македончиња
Тоа е, македончиња, немаме просечна плата 2000 евра.

Свиѓа ми се оваа. Тревор да има сестра :D
gta_v_by_grobi_grafik-d8s00jr.jpg

Озбилно и треба female protagonist у наредната. Пошо сеа одат со 3 playable characters...

Тоа дека моментално ја имам на џабе земено, не значи дека во иднина нема да ја купам.
Многумина го прават тоа и во западот, сакаат да се уверат дека им вреди тие 70 евра за фрлање, па прво ја тестираат.

леле ми крашна на последната мисија таман убив пун курац специјалци и платеници :( што мислите има ли шанси да има на петкава експанзија како што беа на четворката тие двете епизоди ?

леле ми крашна на последната мисија таман убив пун курац специјалци и платеници :( што мислите има ли шанси да има на петкава експанзија како што беа на четворката тие двете епизоди ?
Користеше експлозиви?
На мене знае да ми крашне кога ќе користам гранати или grenade launcher.

така обавезно крашнува ако фрлам стики бомбс стоечки толку е , ама сега не направив ништо такво рандом ми крашна

Мојава верзија само ако играм долго време кога се мењаваа карактери,
а ко тие 2-3 пати кога пробував десен клик дур се бркам и да ми крашне - ми се нема пак десено, можам да го правам сега тоа.

Мене цело време ми крашнува на последната мисија, ради тоа не можам да ја свртам.. Пробав да се самоубивам и "Skip" за да ги помине проблематичните делови, ама пак на крај после кредитите стално крашнува.. Имам Windows 7 и Update v5 со Crack v4.. Пробав и со претходен Update пошто некои викаат немало асален фикс за новите, ама џабе, пак крашнува тамо. Имам и бач фајл средено и све. Барав по странски форуми али ништо. Не можам више да се замарам зашто мисијата е толку долга што и Skip да праиш ти треба пола саат за да стигнеш до местото кај што крашнува.
Ако најдеш чаре пиши :).

Користеше експлозиви?
На мене знае да ми крашне кога ќе користам гранати или grenade launcher.
Мене не ми крашнува со Grenade Launcher. Незнам зашо. А Sticky Bombs избегавам, дури и на The Big Score (Obvious), Коа треба да срушиш кафезите, еднаш искористив Grenade Launcher и работеше се како шо треба. Вториот пат со RPG и ми кажа "a crew member was killed".

Мене цело време ми крашнува на последната мисија, ради тоа не можам да ја свртам.. Пробав да се самоубивам и "Skip" за да ги помине проблематичните делови, ама пак на крај после кредитите стално крашнува.. Имам Windows 7 и Update v5 со Crack v4.. Пробав и со претходен Update пошто некои викаат немало асален фикс за новите, ама џабе, пак крашнува тамо. Имам и бач фајл средено и све. Барав по странски форуми али ништо. Не можам више да се замарам зашто мисијата е толку долга што и Skip да праиш ти треба пола саат за да стигнеш до местото кај што крашнува.
А да пробаш со Update v2. Работи за мене. Коа користиш Sticky Bombs или други експлозиви крашнува на Character Switch.

еве само што ја поминав, значи два пати ми крашна на последната ама не на исто место, еднаш прееска кога не нападна хеликоптерот у таа фабриката кај што напагаат, и втор пат сега кога ја скратив првата cutscene со лестер. Незнам што да ти кажам јас имам апдејт в3 и крак в4

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom