а зошто би ја режел кога можам да си ја симнамКој може да си дозволи BluRay режач и празни BluRay дискови, ќе си ја изреже GTA V на 2 (ДВА) обични BluRay дискови, или на 1 (ЕДЕН) Dual Layer BluRay диск.
Останатите ќе си киниме нерви со DVD Dual Layer дискови.
Секако дека можеш.а зошто би ја режел кога можам да си ја симнам
Не си ги следела инструкциите како што треба.Zdravo Sakam Da Ve Prasam nesto ..
Vcera ja simnav Gta V od Zamunda ja instalirav mi barase registracija akaunt na rockstar social club napraviv i sega mi bara da vnesam activation code ??
za da se pusti igrata nemozam da go najdam nigde moze li ako znae nekoj da mi kaze ve molam fala mnogu![]()
Probuvav pisuvase vidi vo email adresa nema ili na pozadi na igrata kako da vidam toa koga ja nemam kupena nema ni sliki ni nisto Ke vidam pak na torrentotНе си ги следела инструкциите како што треба.
Прочитај убаво во дескрипшнот на торентот.
Нема потреба од никаков код внесување. Тоа е целата поента на кракот.Probuvav pisuvase vidi vo email adresa nema ili na pozadi na igrata kako da vidam toa koga ja nemam kupena nema ni sliki ni nisto Ke vidam pak na torrentot
ke moze ti vo poraki da mi pratis ako znaes koj e codot ili koj bilo ako znae ??
мислам дека не треба social club, изглеа нешто имаш утнатоi zaboraviv imam napraveno social club acount ali dzabe
sega od novo ja instaliramмислам дека не треба social club, изглеа нешто имаш утнато