Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
@Ana3567 Симни го кракот на RELOADED. Неверувам дека треба Social Club и да бара Activation Code.
И Update v5 треба.

@Ana3567 Симни го кракот на RELOADED. Неверувам дека треба Social Club и да бара Activation Code.
И Update v5 треба.
A ke moze ti da mi pratis link od toj vo poraki
I sigurno ne bara ili mislis
Mene vo igrata mi pisiva ovoj da go simnam
Grand Theft Auto (GTA) V Update 5 & Crack V5 [3DM]

Да не имаш Windows Defender случајно?
треба само exclude да се напраи на дллто или инсталациониот фолдер, незнам зошо ти се појавил social club, али не треба

Da imam toa WIndows Defender ama do sega nepravel precki nekoi
sega mi kaza eden clen od ovde vika Grand Theft Auto (GTA) V Update 5 & Crack V5 [3DM] od ovoj folder kopiraj go fajlot sto pisuva update a crack od drugo mesto mi prati link
da vidam taka dali ke saka

нема фајл што пишува update, најверојатно е фолдер
и не треба фолдерот да се копира туку неговата содржина

pa dobro sodrzinata vo folderot so ima update
Sega ke se instalira za edno 5 min uste i ke probam
Ke saka taka ?

Da imam toa WIndows Defender ama do sega nepravel precki nekoi
прави пречки само не ти кажува,
оди во Exclude табот и стај го цел фолдер кај шо сакаш да ја инсталираш ГТА. одново почни и нема да имаш никакви проблеми.
Јас не ставив никаков крак/апдејт, само инстал - плеј од десктоп (датумот ќе го мењаваш секој пат на било кој пред 19 август)

прави пречки само не ти кажува,
оди во Exclude табот и стај го цел фолдер кај шо сакаш да ја инсталираш ГТА. одново почни и нема да имаш никакви проблеми.
Јас не ставив никаков крак/апдејт, само инстал - плеј од десктоп (датумот ќе го мењаваш секој пат на било кој пред 19 август)
Gotovo Ja Namestiv so Krak fala vi na site za se :)

isto so krak ama toj baral social club registracija ovoj sto mi go pratija ne

Секако дека можеш.

Можеш и да ја изрежеш и да ја копираш за неколку минути наместо за неколку часа, без разлика колку брз и јак Интернет имаш.

не се исплати во ова модерно време да режеш, економски е неисплатливо, 7 цедиња 100 и кусур денари,

Последно уредено:
не се исплати во ова модерно време да режеш, економски е неисплатливо, 7 цедиња 100 и кусур денари,

Секој со свое мислење, со своја математика и според своите потреби.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom