КвикСилвер
Модератор
- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 4.547
- Поени од реакции
- 5.856
- Локација
- Haunted Hayride
- Веб-сајт
- misterijamk.blogspot.com
Супер, што ти ветија?Ne be, ke gledame VMRO-DPMNE kako 15godini ke gi ima na vlast. GOTOVO E!![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Супер, што ти ветија?Ne be, ke gledame VMRO-DPMNE kako 15godini ke gi ima na vlast. GOTOVO E!![]()
Заев е еден од неуспешните обиди Американците да ја бутнат власта. Заради неговиот неуспех следеше епизодата што ја гледавме неделава.
Дали уште некој верува дека ситуацијава ќе се подобри кога ќе дојде некој друг на власт?
после 10 години е 06.2016после 10 години мислам вреди да се проба.
Колку што знам, Миленко не смее да стапне на америчко тло.Миленко ќе си ја вчади САД кај децата, му посакувам да му падне авионот и само тој да загине.
Дали уште некој верува дека ситуацијава ќе се подобри кога ќе дојде некој друг на власт?
Не ја гледам јас работата политички, не ме интересира кој е на власт. Чисто ме интересира безбедносната состојба.И да е точно тоа власта заслужи да биде бутната. Ако Клинтон моеше да си даде оставка пошо го фатиле со секретарка ( што не е нелегално ) тогаш и нашиов може да си даде сега кога го фатија у тешки криминали
Колку што знам, Миленко не смее да стапне на америчко тло.Забрана доживотна има мислам.
Само Талат Џафери.И му намигнал.Наводно и Ѓорге Иванов дал оставка уште минатата недела ама никој не го чул за да ја објави...
Миленко го избришал профилот на фејсбук.![]()
Неспособни се само затоа што такви глупости збореле по телефон, за снимањето немаат многу избор и тоа треба и те како сите да ги загрижува.Ако се до толку неспобни да дозволат некој да ги снима, уште полошо. Кај се арамии, уште се и глупи и неспособни арамии...
Ако е тоа мерка(прислушкуавњето) за да се биде власт, тогаш нема толку способни луѓе во Македонија.Ако се до толку неспобни да дозволат некој да ги снима, уште полошо. Кај се арамии, уште се и глупи и неспособни арамии...
Eве нешто се шушка за “безбедноста“Не ја гледам јас работата политички, не ме интересира кој е на власт. Чисто ме интересира безбедносната состојба.