ОБНОВЕНО: По нападот во Гошинце, пукање во Куманово

Член од
19 март 2014
Мислења
118
Поени од реакции
333
Мене ми е апсолутно неважно кој ги направил снимките. Она што мене ме интересира како граѓанин на оваа држава, и како гласач на ВМРО е дека на тие снимки се слуша како најтесното раководство на Македонија е инволвирано во изборни измами, узурпација на судството и МВР, милионски криминал, а ниту еден од тоа раководство немаше доблест и храброст да каже НЕ, не сум јас на снимките и да го докаже тоа, или пак да рече ДА го направив тоа, треба да бидам судски гонет. За мене тука оваа влада изгуби секаков легитимитет, правен, морален, било каков.
Оф леле, сосема океј ти е да може било кој да прислушува цел државен врв. :popce:

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Дали уште некој верува дека ситуацијава ќе се подобри кога ќе дојде некој друг на власт?

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
Адеми демантира дека поднел оставка.

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
Некој пред 15 години не за џабе го кажал ова, а еве сега у 2015 истото е ..

" Што смислија, квази демократија прифати ја, одговорноста на ти ја дај ми ја ! "

Член од
17 август 2011
Мислења
10.361
Поени од реакции
18.476
Мијалков никаде не оди, ова е само официјална оставка. Со таа моќ што ја има, не менува многу дали има функција или не.
Пола Македонија не знаеше убк што пред да се расчуе за него,па мислат којзнае каква позиција држел.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Оф леле, сосема океј ти е да може било кој да прислушува цел државен врв. :popce:
Ако се до толку неспобни да дозволат некој да ги снима, уште полошо. Кај се арамии, уште се и глупи и неспособни арамии...

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
по толку испишани глупости, треба форумот да има некоја команда сам да те банира
Можеби треба, но за жал не е така. И за жал ќе мора да ме трпите и понатака.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Неколкумина пратеници беа на посета и се собраа граѓаните,ги прашуваа каква влада сте вие,зошто доаѓате сега,каде сте цели овие години,ако сте знаеле за нападот зошто не го спречивте,зошто дозволивте.
Потоа имаше еден спомна и за соживот,дека имало соживот дека македонецот не е душман за албанецот итн...овие без зборови останаа како посрани.
Хм, ако е така значи ова излегува дека Македонец со Македонец, или Албанец со Албанец не е близок толку колку што се зближи македонецот со албанецот?!

Сакаш да кажеш, дека албанците не ги мразат македонците веќе?

Kajgana Shop

На врв Bottom