ОБНОВЕНО: По нападот во Гошинце, пукање во Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Brutus
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми е апсолутно неважно кој ги направил снимките. Она што мене ме интересира како граѓанин на оваа држава, и како гласач на ВМРО е дека на тие снимки се слуша како најтесното раководство на Македонија е инволвирано во изборни измами, узурпација на судството и МВР, милионски криминал, а ниту еден од тоа раководство немаше доблест и храброст да каже НЕ, не сум јас на снимките и да го докаже тоа, или пак да рече ДА го направив тоа, треба да бидам судски гонет. За мене тука оваа влада изгуби секаков легитимитет, правен, морален, било каков.
Оф леле, сосема океј ти е да може било кој да прислушува цел државен врв. :popce:

Адеми демантира дека поднел оставка.

Некој пред 15 години не за џабе го кажал ова, а еве сега у 2015 истото е ..

" Што смислија, квази демократија прифати ја, одговорноста на ти ја дај ми ја ! "

Мијалков никаде не оди, ова е само официјална оставка. Со таа моќ што ја има, не менува многу дали има функција или не.
Пола Македонија не знаеше убк што пред да се расчуе за него,па мислат којзнае каква позиција држел.

Оф леле, сосема океј ти е да може било кој да прислушува цел државен врв. :popce:

Ако се до толку неспобни да дозволат некој да ги снима, уште полошо. Кај се арамии, уште се и глупи и неспособни арамии...

по толку испишани глупости, треба форумот да има некоја команда сам да те банира
Можеби треба, но за жал не е така. И за жал ќе мора да ме трпите и понатака.

Неколкумина пратеници беа на посета и се собраа граѓаните,ги прашуваа каква влада сте вие,зошто доаѓате сега,каде сте цели овие години,ако сте знаеле за нападот зошто не го спречивте,зошто дозволивте.
Потоа имаше еден спомна и за соживот,дека имало соживот дека македонецот не е душман за албанецот итн...овие без зборови останаа како посрани.
Хм, ако е така значи ова излегува дека Македонец со Македонец, или Албанец со Албанец не е близок толку колку што се зближи македонецот со албанецот?!

Сакаш да кажеш, дека албанците не ги мразат македонците веќе?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom