Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Станис со последниве две епизоди собра поени кај мене, сега не ми е толку антипатичен ко порано и од се срце сакам да ги одере Болтон психопатите.

Не ми беше јасно откаде овој Ремзи толку пореметен излегол, кога оп, и тато бил ист психопат. Мислам дека после смртта на Џофри највеќе ќе се радувам на смртта на овие двајца.
Ко што пиша некој претходно, од прва сезона кога Винтерфел оддаваше место на мир и хармонија ради Старк, сега е се наопаку.

Мајкава на змејови и маж ќе си прибере сега. :facepalm:
Уште и тој и фали мислам, она сама со себе не знае што да прави. Колку и го утепаа ликот у пм.
Бабај за Џора. :(

Наредна епизода ќе биде ваљда уште подобра. Сакам повеќе да ги покажуваат Мартел, досега само некоја минутажа имаа.

Аха, значи не му било првпат да ја прави истата забелешка, Станис бил најдобар по мајчин јазик у школото, и на државни натпревари сигурно победувал.

Овие stone men, ептен ми се безвеза, ко зоmбија нешо, па да не дозволуваш да те чепнат, бла бла, глупи се. (n)

Според фан базата на Станис, очекувам да ги разбија болтоновите ко шо го разбијаа него во битката на блеквотер.

Али ако јади пак чотек ..... @Ilumious ќе те подновиме со нов аватар. :D

konecno dobra epizoda,ali poso poise imase sneg i sivila a pomalce sonce i spanski serii

Ептен е слично. Со таа "мала" разлика што лепрозниот се распаѓа, а овој се претвара во камен....
Mислев на преносливоста на болеста преку допирот или грешка сум?

Според фан базата на Станис, очекувам да ги разбија болтоновите ко шо го разбијаа него во битката на блеквотер.
Па така би требало да биде ама ова е GoT, а победата на Станис конечно би значела една среќна случка за Санса што не ми е баш верно :)

Не ми оди добро со претпоставките за битките ама верувам дека некако Бриен од Тарт ќе се умеша во битката за Винтерфел.

Тргнаа од Волантис до Мерен, преку теснецот на Валирија е поблиску и помалку опасно. Само не знам оти не одеа по копнен пат, поблиску ми изгледа
Поблиску да, али патот се вика Demon Road.

хех, Џора Конингтон.

Па така би требало да биде ама ова е GoT, а победата на Станис конечно би значела една среќна случка за Санса што не ми е баш верно :)

Не ми оди добро со претпоставките за битките ама верувам дека некако Бриен од Тарт ќе се умеша во битката за Винтерфел.

Ама види ситуација, ако сака да ја исполни заклетвата према Кејтлин Старк, на некој начин мора да застане на страната на Станис, а од друга страна знае дека Станис е крив за смрта на Ренли и сигурно ја посакува и неговата смрт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom