Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
И за кој кур бе Гент ги тепате и Стандард и Андерлехт кога не можете да ги тепате мртвите Шарлерој... Да дае господ догодина да играте во групата што се бори за опстанок да ви ебам неписмените.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
за утре некои утакмици 2-3 квота.. се мислам за Гранада и Мехелен... шо мислите

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
за утре некои утакмици 2-3 квота.. се мислам за Гранада и Мехелен... шо мислите
Реал - 1
Фенербахче - 2
Zwickau - 1
Viktoria Koln - 1

-----

Се думам јас дабл Баерн и Јуве х2 двете, 100% нема да излезат со силни состави, пред нив имаат важни и тешки утакмици а првенствата освоени.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Zwickau или праат некој опасен прелаз или не сакаат да се промовираат....

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Шахјтор од 0-3 ,2-3:facepalm:..ако успее да ме падни дефинитивно ќе си го клам јажето..дали е ова можно што ми се случуива бе?..факинг Ховерла каде натпреварот за ништо не му треба се измотивира на 0-3 и ќе ја вртат утакмицата

Член од
23 август 2010
Мислења
39.837
Поени од реакции
115.948
Шахјтор од 0-3 ,2-3:facepalm:..ако успее да ме падни дефинитивно ќе си го клам јажето..дали е ова можно што ми се случуива бе?..факинг Ховерла каде натпреварот за ништо не му треба се измотивира на 0-3 и ќе ја вртат утакмицата
3-3

И јас ја имам двојка. :cool:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
3-3..браво Ховерла.....ајде можите уште 6 гола да стегните ајде имате време

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.271
3-3..браво Ховерла.....ајде можите уште 6 гола да стегните ајде имате време
Aj бе плачко еден, има ли натпревар да не се жалиш. Не пиша денес дека е ALL-IN затоа нема да ти ја даде.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Aj бе плачко еден, има ли натпревар да не се жалиш. Не пиша денес дека е ALL-IN затоа нема да ти ја даде.
Кој ти е тебе проблемот бе?..ако сакам ќе плачам ако сакам ќе се радвам за тоа е темата и се нарекува КЛАДИЛНИЦА а не тип на денот или некој фан клуб..значи тука се дискутира за натпревари,коефициенти итн..дали се жалам или не моја работа,ако ти сметам игнорирајме и готово...господ да чува небаре ти згрешив нешто па веднаш реплицираш за расправање наместо да помогниш со некаков типн или пак совет..јас за разлика од тебе ќе напишам некој тип и ќе дадам анализа....и дали ќе ми ја даде или не моја работа ама барем на темата смеам да се пожалам

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.271
Кој ти е тебе проблемот бе?..ако сакам ќе плачам ако сакам ќе се радвам за тоа е темата и се нарекува КЛАДИЛНИЦА а не тип на денот или некој фан клуб..значи тука се дискутира за натпревари,коефициенти итн..дали се жалам или не моја работа,ако ти сметам игнорирајме и готово...господ да чува небаре ти згрешив нешто па веднаш реплицираш за расправање наместо да помогниш со некаков типн или пак совет..јас за разлика од тебе ќе напишам некој тип и ќе дадам анализа....и дали ќе ми ја даде или не моја работа ама барем на темата смеам да се пожалам
Барем почекај да заврши натпреварот па после пцуј и мајки и шајки и се. Ми се гади кога ќе ми стигне нотификација дека ти си реплицирал на темава, знам дека е некоја глупост за утакмица која е на полувреме и уште не ти влегла на тикет.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Барем почекај да заврши натпреварот па после пцуј и мајки и шајки и се. Ми се гади кога ќе ми стигне нотификација дека ти си реплицирал на темава, знам дека е некоја глупост за утакмица која е на полувреме и уште не ти влегла на тикет.
ЗНачи темата служи за дискусија на натпреварите,стварно ја претерував порано кога од 60-та минута плачев ама овие Шахтјор ја претераа..од 0-3 ,3-3?..па не заебавај и ти да беше ќе експлодираше..со ебаните Ховерла ..нека се гонат упичку матер само дополнителни нерви ми ставија..

Член од
21 декември 2012
Мислења
2
Поени од реакции
0
Здраво на сите Sunderland ја иам двојче ќе издржи ?

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
ЗНачи темата служи за дискусија на натпреварите,стварно ја претерував порано кога од 60-та минута плачев ама овие Шахтјор ја претераа..од 0-3 ,3-3?..па не заебавај и ти да беше ќе експлодираше..со ебаните Ховерла ..нека се гонат упичку матер само дополнителни нерви ми ставија..
za malce nemashe da ti ja dae

Kajgana Shop

На врв Bottom