Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рома 2 квотаза утре некои утакмици 2-3 квота.. се мислам за Гранада и Мехелен... шо мислите
за утре некои утакмици 2-3 квота.. се мислам за Гранада и Мехелен... шо мислите
..ако успее да ме падни дефинитивно ќе си го клам јажето..дали е ова можно што ми се случуива бе?..факинг Ховерла каде натпреварот за ништо не му треба се измотивира на 0-3 и ќе ја вртат утакмицата3-3Шахјтор од 0-3 ,2-3..ако успее да ме падни дефинитивно ќе си го клам јажето..дали е ова можно што ми се случуива бе?..факинг Ховерла каде натпреварот за ништо не му треба се измотивира на 0-3 и ќе ја вртат утакмицата

3-3..браво Ховерла.....ајде можите уште 6 гола да стегните ајде имате време
Aj бе плачко еден, има ли натпревар да не се жалиш. Не пиша денес дека е ALL-IN затоа нема да ти ја даде.
Кој ти е тебе проблемот бе?..ако сакам ќе плачам ако сакам ќе се радвам за тоа е темата и се нарекува КЛАДИЛНИЦА а не тип на денот или некој фан клуб..значи тука се дискутира за натпревари,коефициенти итн..дали се жалам или не моја работа,ако ти сметам игнорирајме и готово...господ да чува небаре ти згрешив нешто па веднаш реплицираш за расправање наместо да помогниш со некаков типн или пак совет..јас за разлика од тебе ќе напишам некој тип и ќе дадам анализа....и дали ќе ми ја даде или не моја работа ама барем на темата смеам да се пожалам
Барем почекај да заврши натпреварот па после пцуј и мајки и шајки и се. Ми се гади кога ќе ми стигне нотификација дека ти си реплицирал на темава, знам дека е некоја глупост за утакмица која е на полувреме и уште не ти влегла на тикет.
za malce nemashe da ti ja daeЗНачи темата служи за дискусија на натпреварите,стварно ја претерував порано кога од 60-та минута плачев ама овие Шахтјор ја претераа..од 0-3 ,3-3?..па не заебавај и ти да беше ќе експлодираше..со ебаните Ховерла ..нека се гонат упичку матер само дополнителни нерви ми ставија..