човек грујо неможе да е директна причина... поред грујо има и ред други што ја оплескале па неможат да се извадат од гомната.. толку длабоко пливаат во нив што веќе се дават.... народот е незадоволен од целокупното владеење на оваа власт - осим барокни фасади и споменици што релано видовме и што ке ни остане? највеќе ми е мака само што ги гледам одредени луѓе што се вработени директно од вмро како несмеад да искочат на протест и несмеат да зуцнат а не им одговара и нив ситуацијата заота што ги држат со договор на дело па уцената е - ако не гласаш за нас договорот ке ти прекине ...пс ако е Грујо причината,кундак у чело и пријатно. Денеска беше у Шител,таман пропуштена шанса,као не отидовте таму а не пред Собрание. Доста со изговор и лага е веќе измислена ... Диктатура. Будали кои лажете.
2 пати го читам мислењево и уште не ми е јасно што сакаш да кажеш.Сакам да прашам ,дали сметате дека семејството Нешковски е најголемиот виновник за сето ова што се случува поледниве денови ? Зошто дозволуваат да се прави циркус од смртта на детето ? Зошто и понатаму продолжуваат да се уништува сето ?
Наместо вчера протестот да биде како протест за истрагата и сторителите на смртта на дететето се дозволи од страна на мајката и братот да премине во тепање кое полека започна од протестантите со фрлање , мавање и рчкања . Сетата слика падна во вода дека треба да се они добрата страна ,дека народот треба да застане зад нив и семејството но се случи тотално друг настан каде што остави негативен впечаток за семејството а и за протестантите . Ако беа доволно паметни денеска брат му и семејството немаше да учествуваат на денешниве протести како револт за однесувањето на протестот и ќе бараа да не се случи тепање. Рабирам гнев но мора и воздржаност и неискористување .
не е тој делбој 100%, постар чоек беше мислам
Ти е гајле бавна бива полицијата. Земја закопува све. Сега такси во влада ли си? Ајде што има врска битно си се снашол машала без кур да испушиш.Мешаш баби и жаби. Постот беше заради бавната процедура на полицијата и инспекторите после несреќата , кога веќе се беше готово. Никој не убил никој ако алудираш на тоа.
Моментално кај што сум , ти ни во најубавиот твој сон нема да бидеш. И замисли среднист сум , тоа уште повеќе ве боли вас "интелектуалците" растурени по светот поради неправдата која ви ја прават овде.Ти е гајле бавна бива полицијата. Земја закопува све. Сега такси во влада ли си? Ајде што има врска битно си се снашол машала без кур да испушиш.
Моментално кај што сум , ти ни во најубавиот твој сон нема да бидеш. И замисли среднист сум , тоа уште повеќе ве боли вас "интелектуалците" растурени по светот поради неправдата која ви ја прават овде.![]()
Каде си? Во штаб, полн со пенкала, сендвич во рака и пар тренерки?Моментално кај што сум , ти ни во најубавиот твој сон нема да бидеш. И замисли среднист сум , тоа уште повеќе ве боли вас "интелектуалците" растурени по светот поради неправдата која ви ја прават овде.![]()
Турнир кошарка ,требаше да се носат блузитеДоста бе вмровец.![]()
Hehehe znaci ti si ja igral shom ti se jasni rabotiveне е тој делбој 100%, постар чоек беше мислам![]()
Секако ти верувам, од арново никогаш да не куртулиш:Моментално кај што сум , ти ни во најубавиот твој сон нема да бидеш. И замисли среднист сум , тоа уште повеќе ве боли вас "интелектуалците" растурени по светот поради неправдата која ви ја прават овде.![]()
Del Boy напиша:ТОА БРЕ !!!
Јас работам само недела дена , и веќе буквално ми се испосраа врз главата. Али денес не , утре не , веќе никојпат не. Ај да оставам шефот на страна , али и другите вработени ме третираат како подреден да сум под нив бидејки сум нов и неискусен. Е*ем ти тоа племето гнасно од народ шо сме , денес само чекам да ме закачат и ќе пукам со цел арсенал.
Кафе да ви варам? Јадење да ви купувам? Сметки да ви плаќам во пошта? - Пу*ете к**ац бе гниди гнасни , ниту една од тие обврски не спаѓа во работното место. Со душа чекам да одам на работа денес , има да им се ....
Морам да почнам да размислувам да најдам некоја работа или да започнам нешто да работам сам. Јасно ми е уште од многу оддамна дека во бизнисот или работата неможам со луѓе да функционирам. Буквално го мразам народот и размислувањето во Македонија , цел без исклучоци.
Тоа оти ти љубоморам оти си со средно де. Знаеш ти си од оние примероци класичен вмро-ец. Ем шуто ем боде.Del Boy напиша:Господ да ми прости , гласав за вмро. Nevermore.
Уште не ви е јасно дека едноставно протестите веќе не можат да се мирни?!Сити Бојс фрлале бакљи накај собрание. Џабе се повикуваше на мирни протести.