Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
:) ќе набавам :D. Најверојатно е од процесорот кулерот пошто звукот не ми делува дека е од графичката...
Otvori kukjisteto i pusti ja najubavo ke vidis sto kako, blaze si ti barem ja igras ja cekam kolokviumska i ispitna da projdat pa za mesec dena da vidam dali ke ja fati na kompjuterov

Otvori kukjisteto i pusti ja najubavo ke vidis sto kako, blaze si ti barem ja igras ja cekam kolokviumska i ispitna da projdat pa za mesec dena da vidam dali ke ja fati na kompjuterov
Вчера го купив пц-то од анхоч голиат не можам да го отворам.. тоа е трагедијата :D. Нема да ја играм мирно додека не добијам потврда дека е во ред и нема да прегрева..

Вчера го купив пц-то од анхоч голиат не можам да го отворам.. тоа е трагедијата :D. Нема да ја играм мирно додека не добијам потврда дека е во ред и нема да прегрева..
Hahahah sto konfiguracija e? Stom e nov ne bi trebalo ova da se slucuva proveri kulerite ili pa sredi go stopi maticnata pa da ti dadat nov ako imas garancija [emoji14]

Hahahah sto konfiguracija e? Stom e nov ne bi trebalo ova da se slucuva proveri kulerite ili pa sredi go stopi maticnata pa da ti dadat nov ako imas garancija [emoji14]

Goliath e sistemot ima 3 godini,

- i5 4690 3.5ghz
- MB Gigabyte Z97P-D3 LGA1150
- sapphire r9 290 tri x
- 8gb ram ddr3
- cooler master 750w
- 1TB HDD

se javiv ke dojdat denes kaj mene od anhoch da vidat sto e problemot :D. Mi trgna malerot so gta v :D

5oWtZsJ.gif

Као прво, треба му nvidia графичка ако го користеш виста. И 64-бит треба да ти е. Неам нишо против XP ама богами стар е. Тутанкамон го користел на времето... Дали и има драјвери да тој.
После, 4GB RAM. Како си дошол до 3.25 поима неам. И графичка неам поима шо имаш ама неверувам GTA IV да ти ја биде :D
GTA 4 ја играв на времето. :D

Очајно ми се игра играва, ама не знам дали имам соодветна машина. Десктопот ми е ХP и за жива глава нејќам да го сменам. Ќе пасува тука или?
Вака ГТА 5 и скоро сите понови игри немаат подршка за XP,минимум ти треба Виста па нагоре исклучиво 64 битен, и зошто се уште користиш XP на таа машина сосема задоволително ке работи и 7 и 8.1

Sent from my Galaxy Note 4 [SM-N910F]

5oWtZsJ.gif

Као прво, треба му nvidia графичка ако го користеш виста. И 64-бит треба да ти е. Неам нишо против XP ама богами стар е. Тутанкамон го користел на времето... Дали и има драјвери да тој.
После, 4GB RAM. Како си дошол до 3.25 поима неам. И графичка неам поима шо имаш ама неверувам GTA IV да ти ја биде :D

Дошол на 3.25 од графичката пошто му е интегрирана и таа му зима од рамот :)

Многу ми е јасно зошо има уште луѓе шо неќат да се откажат од ХР, али барем да дадат шанса на 7 ако нишо друго.
Ја си стаив 8.1 коа ја земав новава машина, и одлично ми е, башка тоа шо викаат погоре, веќе слабо нови ствари за на ХР :)

5oWtZsJ.gif

Затоа што користи 32 битен оперативен систем.
Конечно ја поминав првата мисија без да смрзне... со update 2 и крак 3. Играв ГТА 5 10 минути ама кога го допрев куќиштето беше врело од горе и од страните, исто така и доста бучно. На 2-3 пати и ми засецка. Дали е ова нормално или нешто не е во ред...
:) ќе набавам :D. Најверојатно е од процесорот кулерот пошто звукот не ми делува дека е од графичката...
Ти го кажав моето мислење за анхоч и нивните готови конфигурации овде, но очигледно џабе сум се замарал. Но ај барем уште толку да те разочарам - да, ќе ти прегрева компјутерот се' додека не купиш квалитетен кулер за процесорот и ново куќиште. Да, ново куќиште. Пошто очигледно тоа што го имаш има поголема намена како печка во зима отколку изнесувач на топол воздух од компјутерот.
А да, и ова. Можеш драстично да ја намалиш температурата на системот ако го отвориш капакот на куќиштето, но на тој начин ја губиш гаранцијата. Double fucked in the ass by Anhoch.
Дошол на 3.25 од графичката пошто му е интегрирана и таа му зима од рамот :)
Не, туку пошто толку е лимитот за алокација на 32 битни оперативни системи.

Затоа што користи 32 битен оперативен систем.

Ти го кажав моето мислење за анхоч и нивните готови конфигурации овде, но очигледно џабе сум се замарал. Но ај барем уште толку да те разочарам - да, ќе ти прегрева компјутерот се' додека не купиш квалитетен кулер за процесорот и ново куќиште. Да, ново куќиште. Пошто очигледно тоа што го имаш има поголема намена како печка во зима отколку изнесувач на топол воздух од компјутерот.

Не, туку пошто толку е лимитот за алокација на 32 битни оперативни системи.

Да заборавив на тоа

Многу ми е јасно зошо има уште луѓе шо неќат да се откажат од ХР, али барем да дадат шанса на 7 ако нишо друго.
Ја си стаив 8.1 коа ја земав новава машина, и одлично ми е, башка тоа шо викаат погоре, веќе слабо нови ствари за на ХР :)
А зошто нејкат да се откажат од XP има две теории прва е специфичен софтвер за дијагностика кој е компитабилен само со XP и друго е послаб хардвер друга варијанта и не гледам уште да се користи XP, барем Виста нека си стави работи 100 пати подобро од XP и по стабилна е дури и од 7 и 8.1 :)

А зошто нејкат да се откажат од XP има две теории прва е специфичен софтвер за дијагностика кој е компитабилен само со XP и друго е послаб хардвер друга варијанта и не гледам уште да се користи XP, барем Виста нека си стави работи 100 пати подобро од XP и по стабилна е дури и од 7 и 8.1 :)

оу мај гад. Ти имаше Titan графичка па знаеш ;)

оу мај гад. Ти имаше Titan графичка па знаеш ;)
Ти беше тој што шеташе со хдд по дома да им ја инсталираш гта 5 за 100 ден трол

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom