- Член од
- 11 јуни 2011
- Мислења
- 383
- Поени од реакции
- 188
Zemi si PP apart na dofat neka ti e... Just in case

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zemi si PP apart na dofat neka ti e... Just in case
Otvori kukjisteto i pusti ja najubavo ke vidis sto kako, blaze si ti barem ja igras ja cekam kolokviumska i ispitna da projdat pa za mesec dena da vidam dali ke ja fati na kompjuterovќе набавам
. Најверојатно е од процесорот кулерот пошто звукот не ми делува дека е од графичката...
Вчера го купив пц-то од анхоч голиат не можам да го отворам.. тоа е трагедијатаOtvori kukjisteto i pusti ja najubavo ke vidis sto kako, blaze si ti barem ja igras ja cekam kolokviumska i ispitna da projdat pa za mesec dena da vidam dali ke ja fati na kompjuterov
Hahahah sto konfiguracija e? Stom e nov ne bi trebalo ova da se slucuva proveri kulerite ili pa sredi go stopi maticnata pa da ti dadat nov ako imas garancija [emoji14]Вчера го купив пц-то од анхоч голиат не можам да го отворам.. тоа е трагедијата. Нема да ја играм мирно додека не добијам потврда дека е во ред и нема да прегрева..
Hahahah sto konfiguracija e? Stom e nov ne bi trebalo ova da se slucuva proveri kulerite ili pa sredi go stopi maticnata pa da ti dadat nov ako imas garancija [emoji14]
GTA 4 ја играв на времето.![]()
Као прво, треба му nvidia графичка ако го користеш виста. И 64-бит треба да ти е. Неам нишо против XP ама богами стар е. Тутанкамон го користел на времето... Дали и има драјвери да тој.
После, 4GB RAM. Како си дошол до 3.25 поима неам. И графичка неам поима шо имаш ама неверувам GTA IV да ти ја биде![]()
Вака ГТА 5 и скоро сите понови игри немаат подршка за XP,минимум ти треба Виста па нагоре исклучиво 64 битен, и зошто се уште користиш XP на таа машина сосема задоволително ке работи и 7 и 8.1Очајно ми се игра играва, ама не знам дали имам соодветна машина. Десктопот ми е ХP и за жива глава нејќам да го сменам. Ќе пасува тука или?
![]()
Као прво, треба му nvidia графичка ако го користеш виста. И 64-бит треба да ти е. Неам нишо против XP ама богами стар е. Тутанкамон го користел на времето... Дали и има драјвери да тој.
После, 4GB RAM. Како си дошол до 3.25 поима неам. И графичка неам поима шо имаш ама неверувам GTA IV да ти ја биде![]()
Затоа што користи 32 битен оперативен систем.![]()
Конечно ја поминав првата мисија без да смрзне... со update 2 и крак 3. Играв ГТА 5 10 минути ама кога го допрев куќиштето беше врело од горе и од страните, исто така и доста бучно. На 2-3 пати и ми засецка. Дали е ова нормално или нешто не е во ред...
ќе набавам
. Најверојатно е од процесорот кулерот пошто звукот не ми делува дека е од графичката...
Ти го кажав моето мислење за анхоч и нивните готови конфигурации овде, но очигледно џабе сум се замарал. Но ај барем уште толку да те разочарам - да, ќе ти прегрева компјутерот се' додека не купиш квалитетен кулер за процесорот и ново куќиште. Да, ново куќиште. Пошто очигледно тоа што го имаш има поголема намена како печка во зима отколку изнесувач на топол воздух од компјутерот.Вчера го купив пц-то од анхоч голиат не можам да го отворам.. тоа е трагедијата. Нема да ја играм мирно додека не добијам потврда дека е во ред и нема да прегрева..
Не, туку пошто толку е лимитот за алокација на 32 битни оперативни системи.Дошол на 3.25 од графичката пошто му е интегрирана и таа му зима од рамот![]()
Затоа што користи 32 битен оперативен систем.
Ти го кажав моето мислење за анхоч и нивните готови конфигурации овде, но очигледно џабе сум се замарал. Но ај барем уште толку да те разочарам - да, ќе ти прегрева компјутерот се' додека не купиш квалитетен кулер за процесорот и ново куќиште. Да, ново куќиште. Пошто очигледно тоа што го имаш има поголема намена како печка во зима отколку изнесувач на топол воздух од компјутерот.
Не, туку пошто толку е лимитот за алокација на 32 битни оперативни системи.
А зошто нејкат да се откажат од XP има две теории прва е специфичен софтвер за дијагностика кој е компитабилен само со XP и друго е послаб хардвер друга варијанта и не гледам уште да се користи XP, барем Виста нека си стави работи 100 пати подобро од XP и по стабилна е дури и од 7 и 8.1Многу ми е јасно зошо има уште луѓе шо неќат да се откажат од ХР, али барем да дадат шанса на 7 ако нишо друго.
Ја си стаив 8.1 коа ја земав новава машина, и одлично ми е, башка тоа шо викаат погоре, веќе слабо нови ствари за на ХР![]()
А зошто нејкат да се откажат од XP има две теории прва е специфичен софтвер за дијагностика кој е компитабилен само со XP и друго е послаб хардвер друга варијанта и не гледам уште да се користи XP, барем Виста нека си стави работи 100 пати подобро од XP и по стабилна е дури и од 7 и 8.1
Sent from my Galaxy Note 4 [SM-N910F]
Ти беше тој што шеташе со хдд по дома да им ја инсталираш гта 5 за 100 ден тролоу мај гад. Ти имаше Titan графичка па знаеш![]()