Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки помагајте :) Уште сум заглавен на Prologue првата мисија.. кога излегувам надвор, поточно кога ќе дојдам до улицата надвор од дворот се смрзнува... HELP!
Која верзија на гта ја користиш и кој апдејт и крак ?

Sent from my Galaxy Note 4 [SM-N910F]

Има експериментален онлајн билд за гта 5 односно и ние пиратите да може онлајн да ја играме.
Немам пробано.
Ако некој сака повеќе детали нека оди на 111 страна од темава имам ставено линк до тема од друг форум во која се дискутира за тоа и има линкови.
Од тоа кратко што прочитав, со тек на време изглеа ќе успеат да го направат да работи добро.

Дека уште пред да почнам да ја инсталирам ми треба добро упатство.

Каква е процедурата за инсталирање на пиратскава?
Кој апдејт да го користам?
Кој крак?
Како да го средам Интел АМД проблемот?
Додатни корисни информации?

Се би било повеке од добредојдено

Дека уште пред да почнам да ја инсталирам ми треба добро упатство.

Каква е процедурата за инсталирање на пиратскава?
Кој апдејт да го користам?
Кој крак?
Како да го средам Интел АМД проблемот?
Додатни корисни информации?

Се би било повеке од добредојдено
јас ја симнав рипуваната верзија од r.g mechanics, малце бев скептичен дека ќе работи ама испадна супер. Ја инсталираш мене ме фати 6 саати, таа е веќе прекракувана со крак в4 и апдејт в3,ако имаш проблем со cover bug от го симнуваш апдејт 2 и го копираш само gta5.exe то и толку не треба инсталација. До сега нема крашнато освен на тие well known баговите што се на пример првиот хеист ако стиснеш десен клик и др.

до 30 проценти сум ама играм све и сајд квестови и се :)
како најбрзо се прават пари знае некој ?

Последно уредено:
Ја играм на апдејт 2 и крак 3 и се покажа како најдобра комбинација без краш без слични срања пробај па кажи

Ја играм на апдејт 2 и крак 3 и се покажа како најдобра комбинација без краш без слични срања пробај па кажи
ScriptHookV не го подржува Update 2. Со другите крашнува упм. Со v5 си работи треинерот, ама па крашнува кога играш мисии, и после се враќа на story mode.

Коа ми се играт мисии го ставам v2, а кога сакам да се заебавам со Director's Mode, го ставам v5.

Кога ќе се пушти ми пишува Activation required со апдеј 2 и крак 3..

Кога ќе се пушти ми пишува Activation required со апдеј 2 и крак 3..
Ја го решив тоа само ич не ми текнува како мислам со еден bat фајл го средив погуглај малце

Очајно ми се игра играва, ама не знам дали имам соодветна машина. Десктопот ми е ХP и за жива глава нејќам да го сменам. Ќе пасува тука или?

Attachments

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    24,7 KB · Прегледи: 34
Очајно ми се игра играва, ама не знам дали имам соодветна машина. Десктопот ми е ХP и за жива глава нејќам да го сменам. Ќе пасува тука или?
5oWtZsJ.gif

Као прво, треба му nvidia графичка ако го користеш виста. И 64-бит треба да ти е. Неам нишо против XP ама богами стар е. Тутанкамон го користел на времето... Дали и има драјвери да тој.
После, 4GB RAM. Како си дошол до 3.25 поима неам. И графичка неам поима шо имаш ама неверувам GTA IV да ти ја биде :D

Конечно ја поминав првата мисија без да смрзне... со update 2 и крак 3. Играв ГТА 5 10 минути ама кога го допрев куќиштето беше врело од горе и од страните, исто така и доста бучно. На 2-3 пати и ми засецка. Дали е ова нормално или нешто не е во ред...

Конечно ја поминав првата мисија без да смрзне... со update 2 и крак 3. Играв ГТА 5 10 минути ама кога го допрев куќиштето беше врело од горе и од страните, исто така и доста бучно. На 2-3 пати и ми засецка. Дали е ова нормално или нешто не е во ред...
Zemi si PP apart na dofat neka ti e... Just in case

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom