Ако е до 92ра добитен си а после не важи.Edno prasanje moite dadoa gol vo dopolnitelnoto vreme znaci posle onie regularni 90 min. dali sum dobiten?
Не ни знаев дека почнало ова првенствово зафатен сум ептен неам ни ростери време да разгледам мала предност на Шведска ама Латвија играа со Чешка и канада тоа се домакинот и секогаш главниот фаворит Латвијците претпоставувам имаат поголем дел од рига играчте И Финците се во топ репрезентациите имаат солиден квалитет норвешка ништо посебно ама тие се блесави имаат солиден напад проблем им е одбраната али таму ако изиграат како шо треба може да изнендат спеак Финците фаворитиШведска и Финска утре хокеј?
@Riddler
Edno prasanje moite dadoa gol vo dopolnitelnoto vreme znaci posle onie regularni 90 min. dali sum dobiten?
Со здравје да си ги трошите..за утре не знам ама за среда Барселона-1 и т1 2+ ALL-INЗа утре
ЦСКА Москва т1 2+ и Динамо Киев 1 и т1 2+...ALL-IN
Ne bi trebalo da kiksnat bidejki Dnipro 1 bod pred niv se, za mesto sto vodi za LSАјде бе Шахтјор златно ливче ли ќе ми буткате..
Џони шо си стори бе, три пати по ред погодуваш пу пу да не те урочам...Со здравје да си ги трошите..за утре не знам ама за среда Барселона-1 и т1 2+ ALL-IN