Serie A 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.827
Поени од реакции
17.775
71-29 possession. 10-2 shots

Сериозно ова е на мечот Наполи - Милан ?

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.663
Поени од реакции
59.605
За 5 минути ги решија... сМилан.

Еееее па еве зашто Бомбашот навивал за Милан :sneaky:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Сега ќе дојдат Кастиел и Марли и ќе ни објаснат како тоа Интер и Милан биле исти мизерии и Интер не бил ништо подобар...па Интер да не кикснеше и да не се глупираа со Чезена,Парма и Киево сите на домашен терен досега ќе имаа 12 бодови повеќе од Милан а не вака..додуша муабетот ми е ако ама сепак од Милан мислам дека нема помизерни и покатастрофална екипа оваа сезона...тоа што не се борат за опстанок се сплет на околности

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Дебело оштетен Милан. Пенал да, жолт картон да, ама директен црвен во никој случај.

И баш ми е мило што Лопез одбрани.
без разлика што се оштетени сметам дека пак милан ништо немаше да направи бидејќи додека гледав, а гледав добри 60 минути, ништо не направи Милан.. Ова ми беше 1 утакмица да го гледам милан после долго време, може напамет зборам но сметам дека милан не е ни кадарен ни ништо за наредна година да се бори за излез во Европа било ЛШ или ЛЕ ...[DOUBLEPOST=1430686261][/DOUBLEPOST]Дали влијаеше црвениот на нивната игра не знам, но сепак стојам на своето дека милан се слаби...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
без разлика што се оштетени сметам дека пак милан ништо немаше да направи бидејќи додека гледав, а гледав добри 60 минути, ништо не направи Милан.. Ова ми беше 1 утакмица да го гледам милан после долго време, може напамет зборам но сметам дека милан не е ни кадарен ни ништо за наредна година да се бори за излез во Европа било ЛШ или ЛЕ ...[DOUBLEPOST=1430686261][/DOUBLEPOST]Дали влијаеше црвениот на нивната игра не знам, но сепак стојам на своето дека милан се слаби...
Како моеш да кажеш дека не се кадарни за ништо следната сезона коа трансфер периодот нит почнал нит нишо?

Ќе купуваат нови играчи и ќе има нов тренер сигурно.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Сега ќе дојдат Кастиел и Марли и ќе ни објаснат како тоа Интер и Милан биле исти мизерии и Интер не бил ништо подобар...па Интер да не кикснеше и да не се глупираа со Чезена,Парма и Киево сите на домашен терен досега ќе имаа 12 бодови повеќе од Милан а не вака..додуша муабетот ми е ако ама сепак од Милан мислам дека нема помизерни и покатастрофална екипа оваа сезона...тоа што не се борат за опстанок се сплет на околности
И Ливерпул да не кикснеше со ВБА и Хал ќе си беше пласиран во ЛШ. Зошто „кикснале“, значи дека не се кадарни и си се таму каде што заслужуваат, Интер и Милан, Ливерпул исто (како пример ги земав). Се сложувам дека Интер игра подобро од Милан али не којзнае колку, за да биде за пофалба, било каква.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
И Ливерпул да не кикснеше со ВБА и Хал ќе си беше пласиран во ЛШ. Зошто „кикснале“, значи дека не се кадарни и си се таму каде што заслужуваат, Интер и Милан, Ливерпул исто (како пример ги земав). Се сложувам дека Интер игра подобро од Милан али не којзнае колку, за да биде за пофалба, било каква.
http://www.rezultati.com/utakmica/6VjV9W5q/#postave;1

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom