пенал беше али за црвен...Кој беше побрз, Џерард или Де Шиљо?
![]()
Не од минатата сезона е.71-29 possession. 10-2 shots
Сериозно ова е на мечот Наполи - Милан ?
Милан едвај таке прае акција а не па со играч помалу од прва минута...71-29 possession. 10-2 shots
Сериозно ова е на мечот Наполи - Милан ?
без разлика што се оштетени сметам дека пак милан ништо немаше да направи бидејќи додека гледав, а гледав добри 60 минути, ништо не направи Милан.. Ова ми беше 1 утакмица да го гледам милан после долго време, може напамет зборам но сметам дека милан не е ни кадарен ни ништо за наредна година да се бори за излез во Европа било ЛШ или ЛЕ ...[DOUBLEPOST=1430686261][/DOUBLEPOST]Дали влијаеше црвениот на нивната игра не знам, но сепак стојам на своето дека милан се слаби...Дебело оштетен Милан. Пенал да, жолт картон да, ама директен црвен во никој случај.
И баш ми е мило што Лопез одбрани.
Како моеш да кажеш дека не се кадарни за ништо следната сезона коа трансфер периодот нит почнал нит нишо?без разлика што се оштетени сметам дека пак милан ништо немаше да направи бидејќи додека гледав, а гледав добри 60 минути, ништо не направи Милан.. Ова ми беше 1 утакмица да го гледам милан после долго време, може напамет зборам но сметам дека милан не е ни кадарен ни ништо за наредна година да се бори за излез во Европа било ЛШ или ЛЕ ...[DOUBLEPOST=1430686261][/DOUBLEPOST]Дали влијаеше црвениот на нивната игра не знам, но сепак стојам на своето дека милан се слаби...
И Ливерпул да не кикснеше со ВБА и Хал ќе си беше пласиран во ЛШ. Зошто „кикснале“, значи дека не се кадарни и си се таму каде што заслужуваат, Интер и Милан, Ливерпул исто (како пример ги земав). Се сложувам дека Интер игра подобро од Милан али не којзнае колку, за да биде за пофалба, било каква.Сега ќе дојдат Кастиел и Марли и ќе ни објаснат како тоа Интер и Милан биле исти мизерии и Интер не бил ништо подобар...па Интер да не кикснеше и да не се глупираа со Чезена,Парма и Киево сите на домашен терен досега ќе имаа 12 бодови повеќе од Милан а не вака..додуша муабетот ми е ако ама сепак од Милан мислам дека нема помизерни и покатастрофална екипа оваа сезона...тоа што не се борат за опстанок се сплет на околности
http://www.rezultati.com/utakmica/6VjV9W5q/#postave;1И Ливерпул да не кикснеше со ВБА и Хал ќе си беше пласиран во ЛШ. Зошто „кикснале“, значи дека не се кадарни и си се таму каде што заслужуваат, Интер и Милан, Ливерпул исто (како пример ги земав). Се сложувам дека Интер игра подобро од Милан али не којзнае колку, за да биде за пофалба, било каква.
Интер на домашен терен со фул состав вади Х со Киево. Ете толку им цвета на нив тимот.Не сфајчам Кимо :Д
@Џонтра Волта сеа се курчи а фчера ко пичка ќути кај тебе дома и вика дека Интер се боље.Интер на домашен терен со фул состав вади Х со Киево. Ете толку им цвета на нив тимот.